Şedinţă de urgenţă a coaliţiei de guvernare pe tema pensiilor speciale şi a TVA-ului la gigacalorie

Şedinţă de urgenţă a coaliţiei de guvernare pe tema pensiilor speciale şi a TVA-ului la gigacalorie

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat luni, după ședința liderilor partidelor coaliției de guvernare, că intrarea în vigoare a pensiilor speciale pentru aleșii locali ar trebui amânată cu un an.

„A fost această discuție. Și credem că cea mai bună soluție în acest moment este prorogarea de drept pentru un an de zile”, a declarat Marcel Ciolacu.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ministrul Florin Roman spune că a primit ameniţări după numirea …Marian Neacşu a fost numit în funcţia de Secretar General …

Liderii coaliției iau în calcul reducerea TVA-ului la gigacalorie pe perioada iernii, astfel încât românii să nu plătească facturi uriașe.

„Încercăm până la sfârșitul anului să venim cu un buget de stat. Important este că o să venim cu o reducere a tva-ului la gigacalorie pe perioada iernii, ianuarie-februarie-martie astfel încât să fie cât mai suportabilă. Să rămână 5 la sută”, a declarat președintele PSD – Marcel Ciolacu, luni, după o ședință în coaliție.

Liderii coaliţiei de guvernare dezbat încă forma legii certificatului verde

Preşedintele PSD a vorbit și despre o nouă propunere legislativă privind certificatul verde. El a arătat că se va discuta în coaliţie dacă se va merge pe această variantă sau pe vechiul proiect care se află în Parlament.

„Sunt două propuneri: să venim cu un nou act normativ, pe care domnul Rafila nu l-a finalizat până acum, dar în 48 de ore îl va finaliza şi se va discuta. Categoric va exista o propunere, până la sfârşitul anului, să treacă prin Parlament”, a mai spus Ciolacu.

Citeşte şi: Florin Cîţu, atacuri în rafală la adresa PSD pe tema bugetului, a pensiilor, a taxării marilor companii şi a certificatului verde

Citește și…

Anunț de ultimă oră. Armata obligatorie în România:

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV