Trucurile care ajută orice român să treacă peste răceală și tuse. Ai nevoie de câteva alimente pe care le găsești în orice bucătărie!

Trucurile care ajută orice român să treacă peste răceală și tuse. Ai nevoie de câteva alimente pe care le găsești în orice bucătărie!

Trucurile care ajută orice român să treacă peste răceală și tuse. Iată care sunt preparatele care te vor ajuta să treci mai ușor peste inflamațiile în gât și răcelile de sezon.

Trucurile care ajută orice român să treacă peste răceală și tuse. Ai nevoie de câteva alimente pe care le găsești în orice bucătărie!Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Dulceață de portocale cu ghimbir fără zahăr, desertul ideal …Mirela Vaida s-a întors la prima dragoste. Surpriza uriaşă …

Terci cu lapte contra răgușelii

– trebuie să puneți la fiert un sfert de litru de lapte. În el se adaugă două chifle, până când se transformă în­tr-un terci gros. Întindeți a­cest terci pe piept și pe gât și lăsați-l să acționeze cam douăzeci de minute.

Ulei de măsline – Se umple o batistă în ulei de măsline și se așează pe parcursul întregii nopți legată în zona larin­gelui.

Arbore de ceai –În momentul în care rămâneți fără voce, tot ce trebuie să faceți este o gar­gară cu un sfert de litru de apă potrivită în care ați pus 10 picături de ulei esențial de arbore de ceai.

Tinctură de propolis – Amestecați 20 de pică­turi de tinctură de propolis în apă călduță și faceți gargară. Vă ajută și dacă beți puțin din ea.

Citește și: Alimentele care apără organismul de gripă şi răceală în sezonul rece. Ce nu trebuie să lipsească de pe lista de cumpărăturiCoacăze negre perfecte pentru stoparea durerilor în gât – Com­binați patru linguri cu suc de coacăze negre, o lingu­ră cu miere și două linguri cu zeamă de lămâie proaspăt stoarsă. Beți acest sirop o dată pe zi, cu în­ghițituri mici.

 Piper contra durerilor în gât – Amestecați patru lingurițe cu apă, patru cu oțet de mere, patru cu miere și jumătate de linguriță cu piper Cayenne. Luați de două ori pe zi câte o linguriță și țineți-o în gură, până se absoarbe. Are efect antiviral și anti­bac­terian.

Cataplasmă cu brânză de vaci – În­tindeți pe un șervet brânza de vaci într-un strat de grosimea unui deget și înfășu­rați-l în jurul gâtului. Legați dea­supra un fular de lână și lăsați cataplasma să acțio­neze trei ore. Principiile active con­ținute în brânza de vaci extrag toxinele din piele și activează irigația sangvină la nivelul faringelui.

Citește și: Mămăliga, alimentul-minune în sezonul rece. Rețeta senzațională care te ajută să scapi de bronșită, tuse, răceală și pneumonie!

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV