Un român anti-vaccinist convins şi care a protestat împotriva certificatului verde regretă amarnic: „Plămânii mei sunt distruși, Covid nu trebuie subestimat”

Un român anti-vaccinist convins şi care a protestat împotriva certificatului verde regretă amarnic: „Plămânii mei sunt distruși, Covid nu trebuie subestimat”

„Plămânii mei sunt distruși, Covid nu trebuie subestimat”, spune Eduard Irinel Ciobanu, 47 de ani, lucrător portuar de origine română internat în secția Pneumo Covid a spitalului Cattinara, din Trieste, scrie gazetaromaneasca.com, care citează un articol din presa din Italia.

Românul este unul dintre cei care au manifestat la poarta 4 a portului Trieste împotriva certificatului verde COVID. „Covidul nu trebuie subestimat”, mai spune românul aflat pe patul de spital şi conectat la sursă de oxigen.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Medicul Flavia Groșan, hărţuită şi ameninţată în mediul …Cum arată ultima propunere de lege a certificatului verde. Ce …

Citeşte şi: Cum arată ultima propunere de lege a certificatului verde. Ce sancţiuni sunt impuse pentru angajaţi

„M-au străpuns peste tot ca să mă salveze, pentru că mi-au spus că chiar îmi sunt distruși plămânii”.

Românul nu ştie de unde a luat COVID-19, dar ştie clar că vrea să lupte să se vindece pentru că acasă îl aşteaptă soţia şi fiul lor.

Citeşte şi: Primele semne ale infectării cu tulpina Omicron. Adrian Streinu-Cercel: „Dureri în gât, asemănătoare celor determinate de angină sau de faringită”

Citește și…

ULTIMA ORA! Lockdown în România de Crăciun? Anunțul făcut chiar ACUM…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV