Anamaria Prodan, faţă în faţă cu amanta lui Reghe. Evenimentul care le poate aduce împreună

Anamaria Prodan, faţă în faţă cu amanta lui Reghe. Evenimentul care le poate aduce împreună

Anamaria Prodan, faţă în faţă cu amanta lui Reghe. Până la acest moment, cele două s-au „înţepat” doar prin intermediul presei, nu au dat niciodată nas în nas. Ei bine, acest moment este foarte aproape, după anunţul lui Luca, fiul cel mare al antrenorului.

Anamaria Prodan, faţă în faţă cu amanta lui RegheAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Nick Cannon este în doliu. Băiatul fostului soţ al lui Mariah …Scandal monstru la înmormântarea Tiței Bărbulescu. Acuzaţii …

Luca, fiul lui Laurenţiu Reghecampf, a lăsat de înţeles că se va căsători. Acesta este într-o o relaţie cu fosta gimnastă, Asiana Peng, şi şi-a uimit urmăritorii de pe reţelele sociale.

La marele eveniment, este de aşteptat ca Laurenţiu Reghecampf să vină însoţit de Corina Caciuc. Nici Anamaria Prodan nu poate lipsi, chiar dacă s-a considerat trădată de tânărul de 21 de ani, pentru că face afaceri cu amanta tatălui lui.

Însă, până la nuntă, Anamaria Prodan şi Corina Caciuc se pot confrunta la tribunal. Vedeta a fost dată în judecată de iubita soţului ei şi se anunţă un proces dur.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a încheiat războiul cu Laurenţiu Reghecampf? Mesajul postat pe Instagram: „Iubirea mea”

Anamaria Prodan, mesaj către Reghe şi amanta lui

Impresara continuă seria atacurilor la adresa soţului ei şi Corinei Caciuc, actuala lui iubită. Vedeta încearcă să treacă peste aceste momente dificile, după ce antrenorul Universităţii Craiova a anunţat divorţul.

Ultimul atac al impresarei asupra Corinei Caciuc, femeia de 28 de ani cu care Reghe va avea și un copil, a venit printr-un citat care îi aparține actriței Anne Hathaway.

”Banii impresionează doar femeile leneșe. Când o femeie muncește din greu, un bărbat cu bani este doar un bonus, nu o scară de urcare”, a distribuit Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV