Anamaria Prodan, mesaje siropoase către un bărbat celebru din România: „Te iubesc! Eşti cel mai bun”

Anamaria Prodan, mesaje siropoase către un bărbat celebru din România: „Te iubesc! Eşti cel mai bun”

Anamaria Prodan, mesaje siropoase către un bărbat celebru din România. Vedeta încearcă să treacă peste această perioadă dificilă din viaţa ei şi petrece mult timp în compania oamenilor dragi. Printre ei se numără şi Cătălin Botezatu, cu care s-a distrat recent în Dubai.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, faţă în faţă cu amanta lui Reghe. Evenimentul care le poate aduce împreunăAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Luis Gabriel nu locuieşte cu Haziran. Artistul urmează să …Raluca Podea are o superstiţie când pune murături: „Dacă …

Anamaria Prodan, mesaje siropoase

Şi pentru că a fost ziua de naştere a designerului, Anamaria Prodan a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, unde i-a făcut o urare lui Cătălin Botezatu. Alături de câteva cuvinte, impresara a postat şi o imagine cu ea şi creatorul de modă.

„Eu sunt unică şi vrea să îţi zic „La Mulţi ani!„, a scris Anamaria Prodan, cu o întârziere de câteva zile. De asemenea, la mesajele din hastag-urile folosite la postare sunt elocvente: „Te iubesc!” sau „Eşti cel mai bun!.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan, mesaj către Reghe şi amanta lui

Impresara și-a făcut un obicei din a trimite mesaje cu subînţeles prin intermediul rețelelor de socializare, pentru a-și exprima sentimentele legate de aventura extraconjugală a soțului Laurențiu Reghecampf.

Ultimul atac al impresarei asupra Corinei Caciuc, femeia de 28 de ani cu care Reghe va avea și un copil, a venit printr-un citat care îi aparține actriței Anne Hathaway.

”Banii impresionează doar femeile leneșe. Când o femeie muncește din greu, un bărbat cu bani este doar un bonus, nu o scară de urcare”, a distribuit Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV