AUR critică dur măsurile de relaxare anunţate de Guvern: „Se insistă cu restrângerea drepturilor. Nicolae Ciucă şi Raed Arafat continuă să inducă panică”

AUR critică dur măsurile de relaxare anunţate de Guvern: „Se insistă cu restrângerea drepturilor. Nicolae Ciucă şi Raed Arafat continuă să inducă panică”

Caludiu Târziu, copreşedinte AUR, spune că premierul Nicolae Ciucă nu îi tratează pe români ca pe cetăţeni liberi, ci ca pe soldaţi, şi spune că cetăţenii care locuiesc peste hotaro sunt înatâmpinaţi la venirea acasă ca nişte terorişti.

„Așa-numitele „relaxări” nu rezolvă, în esență, nimic, pentru că, în continuare, se insistă cu restrângerea drepturilor și libertăților cetățenești și segregarea pe criterii sanitare. Românii din țară, nevaccinați, nu vor putea nici acum să intre în centrele comerciale, în restaurante sau în hoteluri, fără a prezenta un certificat verde, iar românii din diaspora, care vor să vină acasă de sărbători, așa cum o fac an de an, vor fi întâmpinați cu ostilitate, ca niște teroriști: anchetați, puși să completeze formulare, carantinați sau constrânși să facă teste PCR. Pentru ce toată această bătaie de joc? Sunt românii noștri care muncesc afară și echilibrează balanța de plăți a țării. Cerem militarului Ciucă să îi trateze ca pe niște cetățeni liberi și demni ai statului de care aparțin, nu ca pe niște teroriști”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Ion Iliescu – între spitale şi instanţe, figura politică …Şedinţă a Coaliţiei după ce liderii nu s-au înţeles pe …

George Simion, copreşedinte AUR: „Restricţiile aberante arată o apetenţă către dictatură”

„Numărul de infectări zilnice cu COVID a scăzut foarte mult, iar toate datele arată că tulpina Omicron este mai puțin periculoasă decât Delta. Prin urmare, este de neînțeles de ce Raed Arafat și Nicolae Ciucă insistă să inducă panica în rândul populației și să mențină niște restricții aberante și discriminatorii. Ele par să trădeze mai degrabă o apetență către dictatură, nu grija față de sănătatea românilor. AUR somează Guvernul și pe eternul Arafat să renunțe la aceste măsuri iraționale și să manifeste respect față de contribuabilul român! În caz contrar, ne vom alia cu toți cei nemulțumiți și vom ieși în stradă”, a subliniat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor atrage atenția că Guvernul, indiferent de numele pe care îl poartă, Ciucă sau Iohannis, trebuie să înceteze să încalce libertățile și drepturile fundamentale ale românilor, de la libertatea de circulație până la dreptul la educație, în contextul prelungirii la nesfărșit a stării de alertă și sub pretextul epidemiei de COVID.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă: „Guvernul va aproba prelungirea stării de alertă, voucherele de vacanţă şi măsurile pentru sărbătorile de iarnă”

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV