Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă, afectat de probleme financiare în pandemie. Ce alte profesii a ales actorul: „Sunt momentele grele. Am încercat mai multe activități”

Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă, afectat de probleme financiare în pandemie. Ce alte profesii a ales actorul: „Sunt momentele grele. Am încercat mai multe activități”

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut publicului drept „Gogoață”, a recunoscut la Antena Stars că perioada pandemiei a fost una deosebit de dificilă din punct de vedere financiar.

Constantin Zamfirescu a apelat la alte talente pe care le-a cultivat de-a lungul timpului, pentru a compensa pierderile financiare cauzate de restricții. Actorul se pricepe, în mod surprinzător, atât la cântat sau fotografiat, dar și la modelat torturi.Alte Articole

Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu după mai multe zile de …

Mircea Badea a comandat online câteva parfumuri. Şocant: ce …Alimentul minune care ține doctorul departe și îți dă o …

„Gogoaşă” din „Trăsniţii” are cancer: Actorul Constantin Zamfirescu are nevoie urgentă de sânge

Zamfirescu a mai făcut o destăinuire cu privire la modul în care își păstrează banii. Actorul nu are încredere în bănci și nu deține un card, astfel că își depozitează banii într-o casetă.

„Toți trecem mai devreme sau mai tarziu prin greutăți. Contează cât de mult te ambitionezi sa treci peste ele. M-a dotat mama cu multe talente. Am încercat mai multe activități. Am fost și fotograf, am studii și de electrician. Sunt si cântăreț. Modelez torturi. (…) Sunt momentele grele! Nu vreau să fiu considerat vedeta, dar nici un om care sa se laude. Este o perioada pe care cu toții o traversam greu. Banii mei sunt într-o caseta. (…) Nu mă întind mai mult decât mi-e plapuma. Copiii mei nu o sa ducă lipsa de nimic. Eu vreau sa pun capul pe perna liniștit.”, a declarat Constantin Zamfirescu la Antena Stars.

Gogoaşă din „Trăsniţii”, după ce a fost diagnosticat cu cancer: „Nu sunt singur. Mă vizitează un stol de porumbei, dar unul nu pleacă”

Constantin Zamfirescu sau Gogoasă din Trăsniţii, aşa cum îl ştie toată lumea, a fost diagnosticat cu cancer, în urmă cu un an, chiar el fiind cel care a postat anunţul trist pe pagina sa de Facebook. Actorul și-a păstrat optimismul şi a fost încrezător că totul se va termina cu bine.

Prima imagine cu Gogoasă din „Trăsniţii”, după ce a fost operat: „Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, ameţit”

Constantin Zamfirescu a mulţumit la acel moment tuturor celor care îi stăteau alături în acea perioadă.

„Nu sunt singur! Vă am pe toți, aici, cu mine.

Familia mea, rudele mele și prietenii mei. Sunt copleșit de atenție, de cuvinte de îmbărbătare și mai ales de ajutorul pe care trebuie doar să-l cer. De la geamul salonului văd mult cer și mă vizitează un mic stol de porumbei, dar unul dintre ei nu pleacă. E cel mai flămând si se mulțumește și cu firimiturile pulbere de la masa celor mai puternici ca el. Ce nu știu ceilalți este că îndrăzneala lui de a trece pragul geamului la mine în salon, i-a adus un biscuite supliment. Tot așa și îndrăzneala mea de a vă cere un ajutor, pe care l-am primit înmiit, mă copleșește și mă încarcă pozitiv. Am moralul sus. Sunt conștient de șansa rară pe care o am de a afla devreme.

Mai am multă treabă de făcut, multe zâmbete de adus pe chipurile și în sufletele voastre.

Să ne revedem cu bine!

Vă mulțumesc cu inima, vă mulțumesc cu sufletul că-mi sunteți aproape și nu sunt singur”, a scris personajul Gogoaşă pe Internet.

Citește și…

S-a aflat! NU, NU Dinca ar fi vinovat de disparitia Alexandrei Macesanu. Avocata Luizei Melencu, acuzații grave…

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV