Maria Constantin, planuri mari pentru Sărbătorile de Iarnă. Cu ce mâncăruri se delectează artista

Maria Constantin, planuri mari pentru Sărbătorile de Iarnă. Cu ce mâncăruri se delectează artista

Maria Constantin, planuri mari pentru Sărbătorile de Iarnă. Deşi este ocupată cu mai multe evenimente muzicale, vedeta a mărturisit că Sărbătorile de Iarnă le va petrece alături de familie.

Maria Constantin, planuri mari pentru Sărbătorile de Iarnă. Cu ce mâncăruri se delectează artistaAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Îţi mai aduci aminte de Bianca şi Ştefănuţ din „Numai …Adrian Năstase se relaxează în Dubai alături de soţia Dana …

Interpreta de muzică populară a mărturisit că mâncarea tradițională nu va lipsi de pe masa ei, iar felul său preferat este salata de boeuf! „Voi fi alături de românii din Tottenham (n.r. – un cartier din Londra) de Revelion, alături de nașa mea Krystiana, iar de Crăciun vom petrece în familie alături de cei dragi. La noi de obicei să gătește foarte mult și atunci mesele vor fi cu tradiționalele sarmale, salata de boeuf, piftie. Salata de boeuf gătesc și dacă nu este sărbătoare”, a declarat Maria Constantin pentru Observator News.

Cum a reacţionat Maria Constantin când a descoperit că este înşelată: „I-aş fi putut ierta infidelitatea, dar nu i-am putut ierta faptul că nu şi-a recunoscut greşeala”

Vedeta a mai adăugat că va lansa un colind de iarnă alături de Adrian Minune, dar și de nașa ei, Krystiana, iar de Revelion va avea un eveniment departe de România: „Este o piesă în care eu mă regăsesc şi cred că nu numai eu. Cred că România în zilele noastre se regăseşte în această piesă. Piesa este greu de interpretat şi a fost o povară pe umerii mei pentru că voiam să o interpretez cât mai bine şi în acelaşi timp să îmi las şi eu amprenta. Fiind o piesă atât de frumoasă şi care transmite atât de mult, mi-am dorit să iasă cât mai bine”.

Maria Constantin, desfiinţată de fiul lui Marcel Toader. Dezvăluiri-şoc: a fost bătută şi înşelată

Maria Constantin trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi s-au mutat împreună anul trecut, însă nu au planuri pentru nuntă, din cauza restricțiilor de coronavirus de la noi din țară!

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV