Mariana Cojocaru a prezis despărţirea lui Liviu Dragnea: „Irina ascunde tot felul de lucruri”

Mariana Cojocaru a prezis despărţirea lui Liviu Dragnea: „Irina ascunde tot felul de lucruri”

Mariana Cojocaru a prezis despărţirea lui Liviu Dragnea. După ce a aflat că iubita lui, Irina Tănase, l-ar fi înşelat cu fostul iubit, politicianul ar fi plecat din casa unde locuiau împreună, ba chiar şi din Bucureşti.

Liviu Dragnea și Irina s-ar fi despărțit zilele trecute din cauza geloziei. Fostul lider PSD ar fi luat decizia, apoi și-ar fi luat o parte din bagaje și ar fi plecat. Motivele ar fi faptul că Irina ar fi păstrat legătura cu fostul iubit pe tot parcursul relației cu Liviu Dragnea.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Cum arată bradul de Crăciun al Biancăi Drăguşanu: „Fiță, …Doliu la Opera Naţională Română din Iaşi. Prim-balerinul …

Citeşte şi: Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. Bărbatul care a distrus relația de iubire a lui Dragnea e din Galați!

Mariana Cojocaru a prezis despărţirea lui Liviu Dragnea

„Am observat că relaţia lor are nişte aspecte care indică o incompatibilitate, cum rar îmi este dat să văd. Atunci (n.r în urmă cu doi ani), eu aveam astrogramele şi acum mă uit iar pe ele. Atunci, am văzut pe astrograme, chestiuni care ţin de karma lor.

În primul rând, amândoi au aspecte care ţin de Vărsător, pentru că domnul Dragnea are karma negativă în Vărsător cu Saturn, karma pozitivă în Leu cu Marte.

Irina are Luna neagră în Vărsător şi prin urmare poate ascunde tot felul de lucruri, în plus are karma negativă în Rac, semn că, la un moment dat, era clar că acolo se va întâmpla ceva, în aşa fel încât lucrurile să aibă o altă turnură.

Acest aspect de tensiune dintre ei vine pe o mişcare pe care eu am mai  făcut-o, am mai analizat-o. Ei se pot împăca, dar relaţia nu mai are consistenţă, stabilitate. Vor ajunge tot în momente de cumpănă„, a declarat Mariana Cojocaru la Exclusiv Vip.

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV