Nick Cannon este în doliu. Băiatul fostului soţ al lui Mariah Carey a murit la cinci luni

Nick Cannon este în doliu. Băiatul fostului soţ al lui Mariah Carey a murit la cinci luni

Nick Cannon este în doliu. După divorţul de diva muzicii pop, încheiat în noiembrie 2016, Nick Cannon a avut mai multe relaţii, făcând cinci copii: un băiat şi o fată cu Brittany Bell, o pereche de gemeni cu Abby De La Rosa şi un alt băiat cu actuala iubită, modelul Alyssa Scott.

Citeşte şi: Mariah Carey va avea meniu de Crăciun la McDonald’s. Zilnic, un produs va fi oferit gratuit VIDEOAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Scandal monstru la înmormântarea Tiței Bărbulescu. Acuzaţii …Studiu despre albatroşi. Experţi au dezvăluit motivul pentru …

Nick Cannon este în doliu

Zen era cel de-al şaptelea copil al lui Nick, născut pe 23 iunie, care a început să aibă probleme de sănătate la 2 luni. Părinţii au remarcat faptul că respira greoi şi că avea capul mai mare decât normal, moment în care medicii au descoperit că bebeluşul avea hidrocefalie, anume o acumulare de lichid în creier, care necesita o intervenţie chirurgicalăde urgenţă.

Din păcate, afecţiunea a devenit malignă şi a început să acapareze tot mai mult din creierul bebeluşului, într-un final pierzând lupta cu boala.

„Alyssa a fost cea mai puternică femeie, nu s-a plâns, nu ne-am certat, nu a fost nervoasă, a fost emoţională când a trebuit, dar a fost şi este cea mai bună mamă.

În weekend, am încercat să petrec cât mai mult timp cu fiul meu. Duminică ne-am trezit devreme, ne-am dus pe malul oceanului, mi-am ţinut fiul în braţe la răsărit… Mi-am ţinut în braţe fiul pentru ultima oară.

Mă pregăteam să vin spre New York, aşa cum fac de-obicei la final de weekend, să fiu aici cu voi, dar a trebuit să mă întorc din drum„, a povestit Nick, în timp ce-l năpădeau lacrimile.

Comediantul a mulţumit în cadrul talkshow-ului său, atât fostei sale soţii, Mariah, cât şi celorlalte foste partenere de viaţă, pentru înţelegerea de care au dat dovadă, lăsându-l să aibă în preajmă toţi copiii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de NICK CANNON (@nickcannon)

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV