Noapte de groază pentru un bărbat care s-a aventurat într-un sanatoriu abandonat, vechi de 100 de ani. Descoperirea macabră care l-a șocat VIDEO

Noapte de groază pentru un bărbat care s-a aventurat într-un sanatoriu abandonat, vechi de 100 de ani. Descoperirea macabră care l-a șocat VIDEO

Un bărbat pe nume Kalani Smith, în vârstă de 23 de ani, din Nashville, Tennessee, a avut parte de o experiență care l-a șocat și i-a dat fiori de spaimă.

Acesta s-a aventurat noaptea în sanatoriul Waverly Hills, deschis în 1910, adică acum peste un secol, loc unde erau tratați pacienții care suferea de tuberculoză, o boală incurabilă la vremea aceea.Alte Articole

Despărțirea sfârșitului de an în lumea mondenă din România …

Filme clasice de Crăciun pe care să nu le ratați sărbătorile …Serialul Familia Adams a făcut-o celebră la vârsta de cinci …

Tânărul este cunoscut pentru expedițiile sale în clădiri vechi și dezafectate, despre care se spune că ar fi bântuite. Acesta a postat numeroase clipuri pe rețelele de socializare din locațiile vizitate, iar fanii au fost de-a dreptul înspăimântați.

Una dintre vizitele sale recente a fost în special terifiantă din cauza unei descoperiri macabre, care l-a speriat înclusiv pe tânăr. Sanatoriul pentru pacienții de tuberculoză, pe care l-a vizitat și care în prezent este o clădire abandonată, avea aproximativ 400 de paturi iar fluxul bolnavilor era continuu.

Din cauză că la vremea aceea nu existau medicamente pentru tuberculoză, pacienții mureau într-un număr extrem de mare, motiv pentru care spitalul avea o metodă teribilă pentru a scăpa de cadavre.

În sanatoriu exista un tobogan lung de 500 de metri pe unde trupurile celor decedați erau aruncate. Descoperirea l-a șocat teribil pe tânăr care a spus că locul respectiv avea o „energie întunecată”.

„Clădirea are un tobogan pentru cadavre și simt o energie extrem de sumbră, având în vedere că este sub forma unui tunel vertical, înalt de 500 de metri, care era folosit atât pentru aruncarea cadavrelor din cel mai înalt punct al clădirii, dar și pentru a primi provizii de la parter. Sanatoriul avea instalate și camere cu soare, unde pacienții cu tuberculoză aveau parte de aer curat. Treaba asta avea un impact deosebit deoarece tuberculoza se transmite prin aer și tot ceea ce făceau era să grăbească transmiterea virusului”, a declarat tânărul, potrivit mirror.uk.

Datorită descoperirii antibioticului, sanatoriul s-a închis în 1960. Clădirea a fots renovată și inaugurată ca un azil de bătrâni, care s-a închis în 1981.

Citește și…

S-a aflat! NU, NU Dinca ar fi vinovat de disparitia Alexandrei Macesanu. Avocata Luizei Melencu, acuzații grave…

Vestea tristă a serii. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV