Oana Roman, criză de nervi! Ce a scos-o din minţi pe vedetă: „Am crezut că fac atac cerebral!”

Oana Roman, criză de nervi! Ce a scos-o din minţi pe vedetă: „Am crezut că fac atac cerebral!”

Oana Roman, criză de nervi! Vedeta și-a renovat casa în urmă cu câteva zile, însă a întâmpinat și câteva probleme. Mai precis, deşi a comandat perdele cu mai multe săptămâni înainte, acestea au fost distruse!

Oana Roman, criză de nervi! Ce a scos-o din minţi pe vedetăAlte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Fuego destramă mitul sărbătorilor: „N-am împodobit …Maria Constantin, planuri mari pentru Sărbătorile de Iarnă. …

Oana Roman îşi ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei. Acum, vedeta a izbucnit deoarece a pierdut destul de mult timp în trafic, dar mai ales că nu se aștepta la un astfel de incident. „Astăzi am crezut că fac un atac cerebral de nervi. Mai aveam de pus în bucătărie perdelele pe care le-am comandat acum trei săptămâni și îmi spunea în fiecare zi că sunt gata în 2-3 zile! Nu au fost gata. Și le-am zis că am nevoile de ele și m-au chemat să le iau. Erau gata, dar erau stricate. Mi s-a făcut rău de nervi”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Câţi bani cere Oana Roman pentru o postare pe Facebook sau Instagram. Vedeta este asaltată cu contracte!

Altfel, Oana Roman a dus-o pe micuța ei la spital pentru un control de rutină și pentru analize. Soția lui Marius Elisei a mărturisit că merge la analize o dată pe an cu Izabela, deși ideal ar fi din șase în șase luni, deoarece fetiţa ei se teme de medici și de ace!

Citește și…

ULTIMA ORA! Certificatul verde este obligatoriu de azi! Se cere în autobuz şi metrou. Iată unde s-a luat această decizie…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV