Pele, spitalizat din nou. Marele fotbalist este tratat de medici pentru o tumoare la colon

Pele, spitalizat din nou. Marele fotbalist este tratat de medici pentru o tumoare la colon

Spitalul Albert Einstein a precizat în raportul său medical că starea de sănătate a lui Pele, în vârstă de 81 de ani, este „stabilă” şi că el va fi externat „în zilele următoare”, scrie publicaţia Globo.

La sfârşitul lui septembrie, acelaşi spital a indicat că triplul campion mondial urmează o chimioterapie pentru a trata această tumoare detectată la examene de rutină.Alte Articole

Despărțirea sfârșitului de an în lumea mondenă din România …

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei ponturi simple! Investim pe …CM HANDBAL România a pierdut cu Norvegia, dar a acces în grupa …

Operat pe 4 septembrie, brazilianul a petrecut apoi în jur de zece zile într-o unitate de terapie intensivă, unde a revenit pentru scurt timp câteva zile mai târziu din cauza dificultăţilor respiratorii.

Citeşte şi Mesajul lui Pele la două săptămâni după ieşirea din spital: „Dacă Dumnezeu vrea, eu voi fi alături de voi în curând”

Pe întreaga durată a spitalizării, una din fiicele sale, Kely Nascimento, a ţinut să-i liniştească pe fani cu fotografii şi videoclipuri în care tatăl său apărea mereu zâmbitor şi plin de umor, în ciuda unei oboseli vizibile.

Pele a publicat de curând mai multe postări pe reţelele de socializare. Într-una din ele, el l-a felicitat săptămâna trecută pe argentinianul Lionel Messi pentru al şaptelea său Balon de Aur.

Citeşte şi Lumea fotbalului, cu sufletul la gură. Marele Pele a fost internat din nou la terapie intensivă, la câteva zile după ce fusese externat

Pele, pe adevăratul său nume Edson Arantes do Nascimento, a avut numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, mai ales în 2019, când a fost internat la Paris, apoi transferat la Sao Paulo din cauza unor calculi renali.

Citește și…

S-a aflat! NU, NU Dinca ar fi vinovat de disparitia Alexandrei Macesanu. Avocata Luizei Melencu, acuzații grave…

Vestea tristă a serii. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV