Soția lui Daniel Onoriu, acuze grave la adresa medicilor! „Efectiv l-au măcelărit acolo!”

Soția lui Daniel Onoriu, acuze grave la adresa medicilor! „Efectiv l-au măcelărit acolo!”

Soția lui Daniel Onoriu, acuze grave la adresa medicilor! Fostul campion la raliuri a fost operat, de curând, în Turcia, pentru micșorarea stomacului, însă la doar câteva zile a suferit complicații grave. Daniel Onoriu a ajuns pe mâna chirugilor români de la Spitalul Floreasca din București.

Soția lui Daniel Onoriu, acuze grave la adresa medicilor! „Efectiv l-au măcelărit acolo!”Alte Articole

Vestea tristă a serii. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Cățelușa Roo, abandonată pentru că s-a născut cu trei picioare, …Ce cadou a primit Oana Radu de la iubitul ei. A scos din buzunar …

Daniel Onoriu a ajuns la spital cu hemoragie internă, după operația suferită în Turcia, iar soția sa acuză doctorii turci de mari erori medicale. „În urma unei operații efectuate în Turcia, total eșuate, l-au măcelărit acolo, doctorii din România au încercat să-l salveze din răsputeri. Practic, au încercat să repare ce i-au făcut doctorii în Turcia. Efectiv l-au măcelărit acolo. În urma tomografului făcut, l-au băgat în operație. În timpul operației din Turcia i-au fost atinse niște vene care i-au produs sângerare la pancreas, hemoragie interioară. O să vedem exact ce s-a întâmplat. Operația din Turcia a fost făcută la 24 noiembrie, iar miercuri i s-a făcut rău, a leșinat și a vomitat doi litri de sânge. De atunci a început calvarul”, a declarat Izabela Onoriu pentru Realitatea Sportivă.

Detalii de ultimă oră despre starea lui Daniel Onoriu. Familia se roagă pentru viaţa lui: „A fost o noapte mai delicată!”

Aceasta a dat detalii despre starea de sănătate a soţului său. „Deocamdată este intubat la reanimare. A fost operat, iar intervenția a durat 3 ore -3 ore şi jumătate. Așteptăm să treacă orele critice, doar că are nevoie de sânge. A pierdut foarte mult sânge, în jur de patru litri. Spitalul nu prea are rezerve de sânge, iar medicii ne-au rugat să rugăm toți prietenii, cunoscuți, familie, să meargă la Centrul de Transfuzii situat pe Bulevardul Felix, nr. 89 și să doneze sânge. Grupa lui sanguină este A2 pozitiv”, a mai declarat Izabela Onoriu.

Daniel Onoriu, nepotul artistei Gabi Luncă, internat de urgenţă la spital din cauza unei hemoragii interne

Citește și…

S-a aflat! NU, NU Dinca ar fi vinovat de disparitia Alexandrei Macesanu. Avocata Luizei Melencu, acuzații grave…

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV