Actriţa Verónica Forqué, una dintre „fetele lui Almodovar”, s-a sinucis

Actriţa Verónica Forqué, una dintre „fetele lui Almodovar”, s-a sinucis

Actriţa spaniolă Verónica Forqué, una dintre „fetele lui Almodovar”, a fost găsită decedată la domiciliul din Madrid. Serviciile de urgenţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, scrie presa spaniolă.

Actriţa, care tocmai împlinise 66 de ani pe 1 decembrie, a participat până acum câteva săptămâni la un concurs culinar la RTVE „MasterChef Celebrity 6”.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Mega-spectacol în memoria lui Petrică Mîţu Stoian. Cântăreţi …Cristina Ich, surprinsă în tandrețuri cu un alt bărbat. Imaginile …

Poliţia Naţională a fost cea care a găsit cadavrul şi o sursă din anchetă a confirmat pentru EFE că actriţa s-a sinucis.

O persoană a sunat la 112 la ora 12:49 pentru a anunţa o tentativă de suicid pe strada Víctor de la Serna, domiciliul actriţei Verónica Forqué. La reşedinţă s-a deplasat personal medical care a confirmat decesul actriţei.

Verónica Forqué nu a ascuns niciodată că suferă de depresia care i-a provocat retragerea de la ultima ediţie „MasterChef Celebrity”. Chiar actriţa afirma că a abandonat concursul pentru că „nu mai puteam, corpul meu a spus ajunge”.

A murit scriitoarea Anne Rice, autoarea celebrelor cărți ”Interviu cu un vampir” și ”Cronicile vampirilor”

Verónica Forqué este fiica regizorului şi producătorului José María Forqué şi a scriitoarei Carmen Vázquez-Vigo, sora regizorului Álvaro Forqué (1953-2014) şi nepoata muzicianului şi compozitorului José Vázquez Vigo.

Câştigătoare a patru premii Goya, două Sant Jordi, trei Fotogramas de Plata şi recompensată la festivalurile de la Valladolid şi Málaga, Verónica Forqué (născută la Madrid, în 1955) a fost una dintre „fetele lui Almodóvar” în filme precum „¿Qué he hecho yo para merecer esto?”, „Matador” şi „Kika”, şi a lucrat şi cu regizorii Fernando Colomo, Manuel Gómez Pereira, Manuel Iborra şi Joaquín Oristrell.

Lars Hoegh, legendarul fotbalist din Danemarca, a murit la vârsta de 62 de ani

De asemenea, a mai colaborat cu regizorii Fernando Trueba, Pilar Miró, José Luis García Berlanga, Jaime de Armiñán şi Antonio Mercero.

A jucat şi teatru: „Divinas palabras”, „Shirley Valentine”, „El sueño de una noche de verano”, „Doña Rosita la soltera”, „El zoo de cristal” sau „Ay, „Carmela!”.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV