Afacerea cu care Laurenţiu Reghecampf a dat lovitura. „Reghe Ranch” a luat naştere după ce medicii i-au recomandat să slăbească

Afacerea cu care Laurenţiu Reghecampf a dat lovitura. „Reghe Ranch” a luat naştere după ce medicii i-au recomandat să slăbească

Afacerea cu care Laurenţiu Reghecampf a dat lovitura a luat naştere după ce a decis să-şi schimbe stilul de viaţă şi să mănânce mai sănătos. Medicii pe care i-a consultat în Abu Dhabi i-au spus recomandat să consume alimente din surse sigure.

„Reghe Ranch”, afacerea cu care Laurenţiu Reghecampf a dat lovituraAlte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: …Anamaria Prodan a pariat şi a pierdut 500.000 de euro pe victoria …

„Am făcut o fermă la Snagov, de vreo patru – cinci ani tot muncesc…  La început, am făcut pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator”, a dezvăluit tehnicianul în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube „The Exclusive”.

Rasa de porci pe care Reghe o creşte la fermă este cea mai scumpă din lume, carnea fiind comercializată cu 100 euro kilogramul.

”Rasa pe care o cresc cei doi se numeste Pata Negra sau Jamon iberic și este cea mai scumpă din lume. Porcul iberic negru este hranit în cea mai mare parte cu ghindă, de aceea un kilogram de carne, care capătă un aspect marmorat, nu coboara niciodată sub 100 de euro!”, au dezvăluit apropiați ai familiei pentru WOWbiz.ro.

Primul copil al lui Reghecampf a murit la doar 1 an, din cauza unei malformaţii cardiace congenitale

În aceeaşi emisiune, tehnicianul a dezvăluit şi dramele care i-au marcat puternic existenţa. Una dintre acestea a fost pierderea primului său copil, care a murit din cauza unei malformaţii cardiace congenitale, tetralogia Fallot. Se întâmpla în vara anului 1998.

Citeste si Anamaria Prodan, mesaj controversat, în versuri, după pictorialul lui Reghecampf cu Corina. „De dragoste poți da, când ură ai căpătat!”

„A fost o perioadă foarte grea. Ana Lisa a murit la 1 an şi 2 luni, avea tetralogia Fallot. Inima nu se formase exact şi ne-am dat seama că are o problemă de pe la şase luni, ea obosind în momentul în care mânca. I se învineţeau buzele şi ne-am dus la doctor, ne-a spus că există o problemă, am făcut operaţie la Cluj, operaţia a reuşit, dar la fiecare operaţie la un copil, trebuie să lase copilul deschis 24 de ore să vadă dacă mai sunt complicaţii. Din păcate, ea a făcut o pneumonie şi nu a reuşit operaţia.

Eram la Steaua atunci, jucam în cupele europene, s-a întâmplat tragedia înainte de un meci aici la Craiova, apoi trebuia să plec în Grecia să jucăm cu Panathinaikos. Pentru mine a fost mai uşor să depăşesc momentul fiind mai tot timpul plecat, dar fosta mea soţie a trebuit să treacă singură prin această perioadă”, a povestit antrenorul Universităţii Craiova.

Întrebat de relaţia cu copiii lui, Laurenţiu Reghecampf a spus că aceasta este una foarte bună: „Am o relaţie foarte bună! Sunt băieţii mei (n.r. – Luca, din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, şi Laurenţiu jr, din casnicia cu Anamaria Prodan), este o perioadă mai grea acum, dar o să treacă şi sunt sigur că vom fi bine!

Bebeto sper să mă depăşească pe mine ca înălţime, să se dezvolte mai bine ca mine, are calităţi tehnice şi fizice foarte bune, îi place fotbalul, eu n-am tras niciodată de el să facă fotbal. Eu i-am spus că dacă îşi doreşte să se facă fotbalist, va trebui să facă sacrificii”, mai spune Reghe.

Mama lui Reghe, diagnosticată cu cancer

Şi nu este singura dramă din viaţa tehnicianului. În primăvara anului 2018 şi-a pierdut tatăl, apoi mama lui a fost diagnosticată cu cancer.

„Mama are cancer și urmăm un tratament. Am fost cu ea în Turcia, i-am făcut niște analize. Face chimioterapie, deja a terminat a șaptea sau a opta ședință și este mult mai bine, din ce îmi spune ea și din ce îmi spun doctorii. 

Sperăm să o operăm înainte de Revelion sau la anul, vedem în funcție de ce se întâmplă în perioada următoare. Sper să treacă. Mama e foarte puternică. Am o fermă la Snagov și își petrece majoritatea timpului acolo, așa că are activitate. Lucrul acesta o ajută foarte mult”, a completat tehnicianul.

Citeste si Reghe, atacat dur după şedinţa foto cu Corina Caciuc: „Provoacă milă la nivel național și internațional”

Laurențiu Reghecampf deține o fermă de oi și porci în Snagov

Despre ferma pe care o deţine la Snagov, Reghe spune că totul a pornit după ce se îngrășase foarte mult şi a decis să mănânce mai sănătos. Medicii pe care i-a consultat în Abu Dhabi i-au spus recomandat să consume alimente din surse sigure.

„Am făcut o fermă la Snagov, de vreo patru – cinci ani tot muncesc…  La început, am făcut pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94 – 95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator”, i-a dezvăluit tehnicianul realizatorului Adi Voicu.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV