Alexandru Hazem Kansou, noul prefect al Capitalei – surse. E un apropiat al Gabrielei Firea

Alexandru Hazem Kansou, noul prefect al Capitalei – surse. E un apropiat al Gabrielei Firea

PNL renunţă la Prefectura Capitalei, iar funcția de prefect al Bucureştiului urmează sa ajungă la PSD. Noul prefect al Capitalei ar urma să fie Alexandru Hazem Kansou, fost director al STB şi secretarul executiv al PSD București.

Citeşte şi: Prefectul Capitalei va fi numit de PSD. Florin Cîţu prezintă alternativa la împărţirea funcţiilor în coaliţie. „Cine nu e prefect va fi secretar de stat”Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Victor Ciorbea a făcut prima beţie la 4 ani: „Bunicul …EXCLUSIV Victor Ponta, adevărul despre noile restricţii impuse …

Alexandru Hazem Kansou este de profesie economist. Potrivit informațiilor din CV, el este cetățean român, a fost însă nascut în Liban și are vârsta de 39 de ani. A absolvit Liceul Marin Preda, în anul 2002, urmând mai apoi Facultatea de Economie a Turismlui în cadrul Universității Româno-Americane. În 2011 a finalizat cursurile de master în zona politicilor europene și administrației în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

A fost inspector în cadrul Administrației Piețelor Sector 6 din București, apoi consilier personal în cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, funcție ocupată însă pe o perioadă de câteva luni în anul 2013.

În mandatul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei a ocupat funcţia de Consilier General al Municipiului București, apoi a fost numit în funcția de Director General în cadrul Societății de Transport București (STB).

Alexandru Hazem Kansou a fost inițial la Partidul Național Liberal, dar a trecut în cele din urmă la Partidul Social Democrat.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, întâlnire de urgență cu Ciucă, Ciolacu și Florin Cîțu. Ar exista neînțelegeri pe Buget!

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV