Alimentul toxic care grăbeşte îmbătrânirea. Consumat în fiecare zi, poate provoca cancer

Alimentul toxic care grăbeşte îmbătrânirea. Consumat în fiecare zi, poate provoca cancer

Alimentul toxic care grăbeşte îmbătrânirea. Potrivit peroz.ro, persoanele care beau lapte care conține 0,3% grasime, pot rămâne tineri mai mult timp decat cei care preferă laptele cu 3,6% grasime.

Citeşte şi: Alimentul banal care funcționează ca un adevărat antibiotic natural. Conține nouă vitamine esențiale și are numeroase beneficii pentru sănătate!Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Mega-spectacol în memoria lui Petrică Mîţu Stoian. Cântăreţi …Cristina Ich, surprinsă în tandrețuri cu un alt bărbat. Imaginile …

Alimentul toxic care grăbeşte îmbătrânirea

Laptele de vacă chiar dacă este bogat în vitamina și calciu, se numără printre alimentele care grăbesc îmbătrânirea. Consumul excesiv de lapte poate provoca încetinirea digestiei, dezechilibrări hormonale și tulburări intestinale.

Un studiu realizat de cercetătorii britanici de la Universitatea Havard a arătat că există o legătură directă între consumul constant de lapte din comerț și unele problema de sănătate. Persoanele care au renunțat la laptele bogat în grăsimi, au observat o reducere a migrenelor cu până la 80%.

Printre problemele grave se numără cancerul de colon (peste 56% dintre cazuri), cancerul mamar, cancerul ovarian, cancerul de plămâni sau cel de stomac.

Unii nutriționiști consideră că laptele bogat în grăsimi poate provoca osteoporoza, mai ales la adulții de peste 30 de ani. Dacă este consumat zilnic, poate prezenta un risc ridicat de dezvoltare a bolii Parkinson la bărbații între 30 și 60 de ani.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV