Anamaria Prodan a devenit patron de club. La ce echipă din Liga 1 este investitor

Anamaria Prodan a devenit patron de club. La ce echipă din Liga 1 este investitor

Anamaria Prodan a devenit patron de club. Impresara a mai fost implicată în trecut la două echipe din Liga 1, U Cluj și AFC Hermannstadt. Din conducerea clubului sibian, s-a retras după mai multe neînțelegeri cu ceilalți acționari.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îi face praf pe Reghe şi amanta după şedinţa foto: „Reghe limbă de aur face promisiuni şi declaraţii”Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: …Anamaria Prodan a pariat şi a pierdut 500.000 de euro pe victoria …

Anamaria Prodan a devenit patron de club

Alături de Anamaria Prodan, la Academica Clinceni mai este implicat, din punct de vedere financiar, și Ștefan Dobrescu, un om de afaceri din Craiova.

Întrebat despre implicarea lui Ștefan Dobrescu la echipă, Sabin Ilie, venit recent la club a avut un discurs misterios. Acesta a recunoscut că noul investitor al echipei este unul dintre prietenii săi, dar a evitat să-i pronunțe numele.

„Funcția mea este de team manager, mă voi ocupa mai mult de scouting, iar alături de mine va fi prietenul meu Augustin Călin, directorul sportiv. Am venit pentru că prietenul nostru bun vrea să facă performanță. Clinceniul este o echipă foarte bună, cu jucători buni și am decis să venim ca să scăpăm echipa de la retrogradare.

Acesta este obiectivul nostru acum. Fotbalul nu este ușor, există presiune la fiecare meci. Eu am încredere că vom scăpa de la retrogradare. A fost un început foarte bun cu Dinamo, este clar că mergem să câștigăm și la Craiova, nu se pune problema de egal.

Ionuț Chirilă a semnat o hârtie prin care nu se va mai prezenta la echipă până pe data de 18 decembrie. După data de 18 decembrie o să avem o discuție cu domnul Chirilă, el a spus că o să-și rezilieze contractul. Domnul Ionuț Chirilă a spus să se respecte clauzele din contract și el știe că nu există nicio clauză în contractul dânsului.

A spus că vrea banii până în 2023, pentru că așa e trecut în contract. Dar nicăieri nu este trecută o astfel de clauză. Intenția noastră este să ajungem la un acord cu domnul Chirilă, să rezilieze contractul.

Dacă se retrogradează nu e sfârșitul lumi. Falub știe ce înseamnă să salveze o echipă de la retrogradare, are experiență. Poate peste doi ani o să ne batem la campionat cu un alt antrenor, deocamdată Falub este cel mai bun„, a spus Sabin Ilie, potrivit Digi Sport.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV