Anamaria Prodan îl ameninţă pe Gigi Becali cu Poliția! „Se laudă că trimite oameni să mă omoare!”

Anamaria Prodan îl ameninţă pe Gigi Becali cu Poliția! „Se laudă că trimite oameni să mă omoare!”

Anamaria Prodan îl ameninţă pe Gigi Becali cu Poliția! „Se laudă că trimite oameni să mă omoare!”. Anamaria Prodan a dezvăluit cum s-a ajuns ca relația dintre ea și Gigi Becali să se deterioreze pentru totdeauna.

Anamaria Prodan îl ameninţă pe Gigi Becali cu Poliția! „Se laudă că trimite oameni să mă omoare!”Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Leguma banală care face minuni pentru sănătate. Previne cancerul, …Neti Sandu, dezvăluiri în premieră despre trecutul său amoros. …

„Faptul că acest mare credincios are impresia că atunci când vorbește el cu „prietenii” acești oameni îi poartă respect… Dimpotrivă, ei mă sună pe mine și îmi povestesc cum vorbește, cum mă înjură, cu verii, cu toată lumea pe la palat. Credinciosul ăsta mare! Cum se laudă că el are foarte multe relații și că el o să facă, că o să mă distrugă, că o să îl folosească pe Reghe împotriva mea. Râde de Reghecampf, râde de ce a făcut Reghe, de toate amantele lui Reghe de dinaintea ăsteia. Se laudă că o cunoaște pe Bilcon… Pe mine nu mă interesează și nu mă impresionează absolut nimic”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Motivul pentru care Gigi Becali vrea să o distrugă pe Anamaria Prodan. Blestemul oribil primit de la impresară în miez de noapte!

„Pe Reghecampf poate îl păcălește, cum l-au păcălit foarte mulți, sau toți! El poate păcăli România, păcălim poporul cu televizorul. În schimb, toate maimuțărelile astea alea lui că mă distruge, că mă face, că mă bagă în pușcărie, că nu se lasă până nu mă bagă în pușcărie, că trimite după mine la Snagov să ne omoare, toate astea… Mai stau, așa, puțin și mă duc frumos la Poliție, să le scriu, așa… Că nu poți să faci atât de multă mitocănie în oraș și să ameninți pe toate părțile și să vorbești cu toată lumea – mai este și înregistrat de câțiva prieteni comuni – și pe urmă să faci pe credinciosul?”, a mai spus Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf aruncă bomba despre divorţ! Ce spune despre relația cu copiii și cum se împarte averea moştenită de Anamaria de la Ionela Prodan

„Eu una sunt prea șmecheră, prea integră, prea inteligentă ca să mă mai cobor la mintea lui și la nivelul lui și să stau să ascult cum vin toți în oraș și îmi spun să am grijă că el se laudă că mă face, că mă drege, că trimite oameni după mine. Să fim liniștiți, filmele astea poate le-a văzut la fermă, în filmele cu mafioți și acum crede că e și el mafiot. El ar trebui să îmi facă o statuie în fața casei și să se roage în fiecare zi pentru ceea ce am făcut pentru el toată perioada în care a fost închis și el, și Meme, și toată lumea! Iar mesajul nu e primul pe care îl primește de la mine, mesajul este exact ceea ce a meritat, nu este cu moarte, nu e cum se aude prin oraș, este un mesaj în care i-am explicat exact că Dumnezeu vede absolut tot, că Dumnezeu dă după suflet fiecărui om, că până să facem noi planuri să ne răzbunăm, crede-mă, ne răzbună Dumnezeu!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV