Bani de la stat pentru HoReCa. De săptămâna viitoare începe plata pe schemele de ajutor pentru perioada pandemiei

Bani de la stat pentru HoReCa. De săptămâna viitoare începe plata pe schemele de ajutor pentru perioada pandemiei

Bani de la stat pentru HoReCa. De săptămâna viitoare începe plata pe schemele de ajutor pentru perioada pandemiei COVID.

„Din 8.369 de antreprenori care au primit scrisoare de acceptare, 8.100 deja au trimis contractele semnate înapoi către minister, iar pe 14 decembrie începe procedura de plată. Anul acesta va fi plătită suma de 1 miliard de lei către antreprenorii din HoReCa, urmând ca la începutul anului viitor să fie plătită și diferența de aproximtiv 1,2 miliarde de lei, în conformitate cu numărul dosarelor depuse și aprobate”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Produsul ieftin pe care se vor bate toţi românii revine în …DIICOT is investigating AXPO Romania. Prosecutors are investigating …

Citeşte şi: Raed Arafat este în război cu HORECA din cauza certificatului verde: „La fiecare val a avut nemulţumiri, îmi pare rău!”

Ministerul Economiei a publicat lista dosarelor aprobate în Schema HoReCa, fiind detaliate și ajutoarele de stat pe care le vor primi beneficiarii drept compensație pentru scăderea activității în anul 2020 față de anul 2019, ca urmare a măsurilor restrictive, decise de guvernanți pentru combaterea pandemiei COVID-19.

Citeşte şi: HoReCa în pragul unui colaps din cauza valului 4: „E absurd să dai 45 de euro pe test ca să mănânci de 50 de lei”

Lista cuprinde 8369 de firme, iar suma totală aprobată la finanțare este de 2.144.115.349 lei.

LISTA DOSARE APROBATE HORECA

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV