Carmen de la Sălciua, abuzată verbal în adolescență de artiști celebri! Momentele dramatice prin care a trecut: „Am sunat Poliția!”

Carmen de la Sălciua, abuzată verbal în adolescență de artiști celebri! Momentele dramatice prin care a trecut: „Am sunat Poliția!”

Carmen de la Sălciua, abuzată în adolescență de artiști celebri! Vedeta a mărturisit că o greșeală din adolescență a făcut-o să trăiască clipe dramatice.

Carmen de la Sălciua, abuzată în adolescență de artiști celebri!Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Lovitură de imagine! George Buhnici a spus „adio” …Povestea cutremurătoare a lui Cabral. „Am pornit în viață …

Artista a povestit că în urmă cu mai mulți ani a plecat singură de acasă pentru a susţine un concert la Constanța. A fost momentul în care mai mulți artiști consacrați au încercat să o abuzeze, făcându-i promisiuni că o vor lansa în muzică! „Am avut o experiență destul de neplăcută cu niște artiști cunoscuți, am sunat-o pe mama, iar ea s-a panicat, ea știa că sunt în Alba. Au încercat oarecum să abuzeze, îmi ziceau că mă ajută să mă lansez, era un abuz verbal, am sunat Poliția”, a declarat Carmen de la Sălciua, în cadrul podcast-ului „Viaţa Vedetelor„.

Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat soţul unei femei. „Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea!”

Carmen de la Sălciua a recunoscut că lipsa tatălui a marcat-o profund: „Părinții mei se certau foarte des și a urmat un divorț, divorțul a fost unul crunt pentru noi. Nu știu dacă am realizat la perioada aia că va fi atât de grav, însă pe parcurs m-a afectat. Lipsa tatălui meu m-a afectat foarte mult. Toată lumea mă întreabă: „Cine e tatăl tău, cine e tatăl tău?”. Mi-aș fi dorit ca în momente din viața mea tata să mă ia în brațe și să-mi spună că mă iubește, e foarte important asta”.

Scene de groază cu Carmen de la Sălciua în pădure! Imaginile au fost văzute de peste 1 milion de oameni! Ce i s-a întâmplat artistei!

Altfel, Carmen de la Sălciua trăiește o poveste de dragoste cu Marian Corcheș, fiind acuzată pentru că ar fi „spart” casa actualului ei iubit, în continuare căsătorit în acte! „Mă înțeleg foarte bine cu mama și tatăl lui. Eu mereu am crezut că vine dragostea aia pe care eu o merit, n-am știut cine va fi prințul, dar știu că m-a făcut să mă simt femeie”, a spus Carmen de la Sălciua.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV