CM de handbal 2021: România a ratat calificarea, Franţa şi Rusia merg mai departe

CM de handbal 2021: România a ratat calificarea, Franţa şi Rusia merg mai departe

CM de handbal 2021. Naţionalele de handbal feminin ale Franţei şi Rusiei s-au calificat, sâmbătă, în sferturile Campionatului Mondial din Spania, fază ratată de reprezentativa României. Tricolorele vor juca luni ultimul meci din competiţie, cu Suedia, şi vor încheia pe unul din locurile 13-16. Obiectivul era clasarea în primele 10 locuri.

Simona Halep, nominalizată la titlul de „lovitura anului” în tenis. Cu cine se luptăAlte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Rugbistul Harry Potter, legitimat la Leicester, a căzut într-o …FORMULA 1: Verstappen este noul campion mondial, titlul s-a decis …

Rezultatele înregistrate în meciurile de sâmbătă sunt: grupa I – Muntenegru – Rusia 25-31, Serbia – Franţa 19-22, Slovenia – Polonia 26-27; grupa II – România – Puerto Rico 43-20, Olanda – Kazakhstan 61-15 şi Norvegia – Suedia 30-30.

CM de handbal 2021. În urma rezultatelor, Franţa (8) şi Rusia (7) au obţinut calificarea în sferturile de finală, iar în grupa II, lupta se dă pe cele două locuri între Olanda (7 puncte), Norvegia (7), Suedia (6). Ele sunt urmate în clasament de România (4), Kazkhstan şi Puerto Rico (0).

Din grupele principale III şi IV au obţinut anterior calificarea în sferturi patru echipe, neînvinse până în prezent: Danemarca şi Germania, respectiv Spania şi Brazilia.

CM HANDBAL România, înfrângere dramatică în faţa campioanei mondiale Olanda. Şanse infime pentru „sferturi”

CM de handbal 2021. În prima partidă din grupa II, România a cedat cu Olanda, cu 30-31, iar luni va juca ultimul meci, cu Suedia, însă rezultatul nu mai contează decât pentru palmares, tricolorele ratând faza sferturilor de finală. România va încheia competiţia pe unul din locurile 13-16.

Tricolorele s-au calificat în grupa principală II după ce au încheiat pe locul 2 în grupa preliminară C, în urma rezultatelor: 39-11 cu Iran, 38-17 cu Kazakhstan şi 22-33 cu Norvegia.

Meciurile din cele patru grupe principale se încheie luni. Primele două clasate în aceste grupe se vor califica în sferturile de finală, care vor avea loc în 14-15 decembrie, iar câştigătoarele vor evolua în semifinale, în 17 decembrie.

Finalele pentru medalii sunt programate în 19 decembrie.

Echipa României bifează a 25-a participare la Mondiale, fiind în continuare singura reprezentativă care a participat la toate ediţiile.

La ultima ediţie a Campionatului Mondial, România s-a clasat pe locul 12. Podiumul ediţiei din 2019 a fost ocupat, în ordine, de Olanda, Spania şi Rusia.

România are în palmaresul CM patru medalii: aur (1962), argint (1973 şi 2005) şi bronz (2015).

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV