CM HANDBAL România, înfrângere dramatică în faţa campioanei mondiale Olanda. Şanse infime pentru „sferturi”

CM HANDBAL România, înfrângere dramatică în faţa campioanei mondiale Olanda. Şanse infime pentru „sferturi”

CM HANDBAL România, înfrângere dramatică în faţa campioanei mondiale Olanda. „Tricolorele” au reuşit un meci spectaculos, însă nu au avut şansă pe final şi au pierdut la un singur gol. România a avut şansa egalării la ultimul atac!

CM HANDBAL România, înfrângere dramatică în faţa campioanei mondiale OlandaAlte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Rugbistul Harry Potter, legitimat la Leicester, a căzut într-o …FORMULA 1: Verstappen este noul campion mondial, titlul s-a decis …

Principalele marcatoare tricolore au fost Laslo 6 goluri, Pintea 5, Ostase , Rotaru 4. În urma rezultatului, Olanda adună 5 puncte, iar România rămâne cu 2. În grupa II se joacă, tot joi, meciurile dintre Norvegia – Puerto Rico şi Kazakhstan – Suedia. România va juca următoarele meciuri cu Puerto Rico, sâmbătă, şi cu Suedia, luni.

CM HANDBAL România a pierdut cu Norvegia, dar a acces în grupa principală II. Cu cine se luptă pentru un loc în „sferturi”

„Tricolorele” s-au calificat în grupa principală II după ce au încheiat pe locul 2 în grupa preliminară C, în urma rezultatelor: 39-11 cu Iran, 38-17 cu Kazakhstan şi 22-33 cu Norvegia. Meciurile din cele patru grupe principale se joacă până în 13 decembrie. Primele două clasate în aceste grupe se vor califica în sferturile de finală, care vor avea loc în 14-15 decembrie, iar câştigătoarele vor evolua în semifinale, în 17 decembrie. Finalele pentru medalii sunt programate în 19 decembrie.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV