CM handbal: România, înfrângere şi cu Suedia, se bate pentru locurile 13-16

CM handbal: România, înfrângere şi cu Suedia, se bate pentru locurile 13-16

CM handbal: Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă luni, la Castello, de reprezentativa Suediei, scor 34-30 (19-16), în ultimul meci din grupa principală II. Tricolorele încheie CM din Spania pe locul 4 în grupa II şi la general pe unul din locurile 13-16. Obiectivul oficial al României era clasarea în primele 10 naţiuni.

În grupa II s-a mai jucat, tot luni, meciul Kazakhstan-Puerto Rico 30-27, iar ultima dispută a zilei, între campioana europeană Norvegia şi campioana mondială Olanda, va decide cele două echipe calificate în sferturile de finală din această grupă. Înaintea meciului, ambele echipe au câte 7 puncte, iar Suedia a adunat 8 după victoria cu România.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Cine este iubita lui Max Verstappen, noul campion din Formula …Emma Răducanu are Covid 19, şi-a anulat turneele următoare

În grupa I s-a jucat meciul Polonia – Muntenegru 33-28, iar celelalte două programate luni sunt între Serbia – Slovenia şi Rusia – Franţa. Din grupa I, Franţa şi Rusia sunt deja calificate în sferturi.

Emma Răducanu are Covid 19, şi-a anulat turneele următoare

CM handbal: Naţionala României va reveni în ţară marţi seară. Tricolorele au jucat şase partide la CM din Spania, iar rezultatele complete sunt: 39-11 cu Iran, 38-17 cu Kazakhstan şi 22-33 cu Norvegia (grupa preliminară C), 30-31 cu Olanda, 43-20 cu Iran şi 30-34 cu Suedia (grupa principală II).

Meciurile din sferturile de finală se vor juca în 14-15 decembrie, iar câştigătoarele vor evolua în semifinale, în 17 decembrie. Finalele pentru medalii sunt programate în 19 decembrie.

Lovitură de 13 milioane de euro dată de Adrian Mititelu în dosarul falimentului Fotbal Club U. Craiova. Piţurcă primeşte mai mult de jumătate din sumăEchipa României a bifat a 25-a participare la Mondiale, fiind în continuare singura reprezentativă care a participat la toate ediţiile.

La ultima ediţie a Campionatului Mondial, România s-a clasat pe locul 12. Podiumul ediţiei din 2019 a fost ocupat, în ordine, de Olanda, Spania şi Rusia.

România are în palmaresul CM patru medalii: aur (1962), argint (1973 şi 2005) şi bronz (2015).

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV