Compatibilităţi zodii 2022. Care sunt semnele zodiacale care au cele mai mari şanse să formeze un cuplu anul viitor

Compatibilităţi zodii 2022. Care sunt semnele zodiacale care au cele mai mari şanse să formeze un cuplu anul viitor

Compatibilităţi zodii 2022. Mai exact, zodiile de foc nu se vor mai înţelege între ele ca până acum, la fel stând lucrurile şi cu zodiile de aer, apă sau pământ. Anul 2022 va fi, aşadar, un an al compromisurilor mai mici sau mai mari.

Compatibilităţi zodii 2022. BERBECAlte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Momente memorabile …Horoscop 13 decembrie 2021. Cine se teme de o zi de 13? Avem …

Berbecii au o compatibilitate foarte bună, pe toate planurile, cu Leii, Fecioarele şi Săgetătorii, o compatibilitate bună, mai ales pe plan financiar, cu Taurii, Gemenii, Balanțele și Peștii. Nu se vor înțelege, însă, aproape deloc cu Racii, Scorpionii, Capricornii și Vărsătorii.

Compatibilități zodii 2022. TAUR

Taurii se vor înţelege excepţional cu Gemenii, Balanțele, Scorpionii și Vărsătorii. Ba chiar, pot trăi o frumoasă poveste de iubire cu un Vărsător. Se vor înțelege bine cu Berbecii, Capricornii și Fecioarele şi ar face bine să evite orice interacţiune cu Leii, Săgetătorii, Peștii sau Racii.

Compatibilități zodii 2022. GEMENI

Gemenii vor fi compatibili pe toate planurile, dar mai cu seamă în cel profesional, cu Taurii, Fecioarele și Scorpionii. Cu ceva compromisuri, pot avea interacţiuni decente cu Berbecii, Balanțele și Vărsătorii. Nu va exista nici urmă de înţelegere între Gemeni şi Raci, Lei, Săgetători, Capricorni și Pești.

Compatibilități zodii 2022. RAC

Racii vor avea relaţii foarte bune cu Leii, Fecioarele, Balanţele şi Săgetătorii şi interacţiuni bune cu Scorpionii, Peștii și Vărsătorii. De evitat Berbecii, Taurii, Gemenii și Capricornii.

Compatibilități zodii 2022. LEU

Leii vor avea relaţii aproape perfecte cu Berbecii, Racii, Săgetătorii și Peștii, relaţii bune cu Balanțele, Scorpionii, Capricornii și Vărsătorii. Cel mai bine ar fi să se ţină la distanţă de Tauri, Gemeni și Fecioare, care au tendinţa să le saboteze planurile şi să-i facă să-şi piardă încrederea în ei înşişi.

Citeste si Horoscop Minerva 2022: un an plin de schimbări, în amor şi la serviciu. Karma se uită „chiorâş” la multe zodii

Compatibilități zodii 2022. FECIOARĂ

Fecioarele se vor înțelege formidabil cu Berbecii, Gemenii, Racii, Scorpionii și Săgetătorii. Vor avea o relație bună cu Taurii și Vărsătorii. De evitat cât se poate Leii, Balanțele, Capricornii și Peștii. Se lasă cu scântei la fiecare interacţiune cu aceştia.

Compatibilități zodii 2022. BALANŢĂ

Balanţele vor dezvolta o relație foarte bună cu Taurii, Racii, Scorpionii și Peștii, se vor înțelege bine cu Berbecii, Gemenii, Săgetătorii, Leii și Vărsătorii. Cel mai bine ar fi să se ţină departe de Fecioarele, Capricornii și Vărsătorii.

Compatibilități zodii 2022. SCORPION

Scorpionii vor rezona la maximum pe toate planurile cu Taurii, Gemenii, Fecioarele și Balanțele. Se vor înţelege bine şi cu Racii şi Leii. Interacţiunile cu Peştii, însă, vor fi extrem de solicitante şi nesatisfăcătoare. Şi cu Berbecii, Săgetătorii, Capricornii și Vărsătorii vor avea relaţii dificile.

Compatibilități zodii 2022. SĂGETĂTOR

Săgetătorii își păstrează relațiile bune cu ceilalți doi nativi de foc, Berbecii şi Leii. Se vor înţelege bine şi cu Racii, Fecioarele şi Vărsătorii. Au o compatibilitate bună cu Balanțele și Peștii. Nu reuşesc, însă, să ajungă la un numitor comun cu Taurii, Gemenii, Scorpionii și Capricornii.

Compatibilități zodii 2022. CAPRICORN

Aceşti nativi sunt cei mai defavorizaţi de astre, în 2022, în ceea ce priveşte compatibilităţile cu restul senelor zodiacale. Se vor în înţelege excepţional cu Vărsătorii și Peștii, dar nu vor putea ajunge la niciun rezultat cu Berbecii, Gemenii, Racii, Fecioarele, Scorpionii și Săgetătorii.

Citeste si HOROSCOP 2022. Cea mai ghinionistă zodie a anului viitor. Astrologul Maria Sârbu a citit în astre

Compatibilități zodii 2022. VĂRSĂTOR

Vărsătorii au o compatibilitate foarte bună în anul 2022 cu Taurii, Săgetătorii, Capricornii și Peștii. Şi cu Gemenii, Racii, Leii și Fecioarelese vor putea înţelege bine dacă mai lasă de la ei. Vor intra des în conflicte cu Berbecii, Balanțele și Scorpionii.

Compatibilități zodii 2022. PEŞTI

Peștii se vor înțelege mai bine ca niciodată cu Leii, Balanțele, Capricornii și Vărsătorii. Relațiile cu Berbecii, Racii și Săgetătorii ar putea fi acceptabile dacă mai lasă, măcar uneori, mândria deoparte. Le vor face zile fripte, în schimb, Taurii, Gemenii, Fecioarele și Scorpionii.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV