Drama imensă prin care a trecut Alexandra Ungureanu. „Când am aflat de cancer, eu am fost în negare!”

Drama imensă prin care a trecut Alexandra Ungureanu. „Când am aflat de cancer, eu am fost în negare!”

Drama imensă prin care a trecut Alexandra Ungureanu. În urmă cu ceva ani, părinții vedetei au fost diagnosticați, simultan, cu o boală gravă!

Drama imensă  prin care a trecut Alexandra Ungureanu. „Când am aflat de cancer, eu am fost în negare!”Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Anda Adam, retragere dramatică de la „Bravo, ai stil!”. …Miss Univers 2021 este din India. Cea mai frumoasă femeie din …

Mama și tatăl Alexandrei Ungureanu au fost diagnosticați cu cancer! Din păcate, tatăl vedetei a pierdut lupta cu boala, dar mama sa a luptat până la capăt și a reușit să treacă cu bine peste această experiență neplăcută. Alexandra Ungureanu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut, după ce tatăl ei s-a stins din viață.

Cătălin Botezatu, despre viaţa tumultoasă care i-a provocat cancer: „Eram ca un zombi, dar nu a contat”

„Uneori, cred că nu am trecut cu adevărat peste acea perioadă. Sunt momente în care mi se face foarte dor de tată. Deși am schimbat telefoane, când mi-e cel mai greu, încă am tendința să îl sun. Simt nevoia să tastez în agendă… tata! Când am aflat, eu am fost în negare. Cancerul e un diagnostic de care auzi în filme, în cărți. Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni. Mă gândeam la posibilitatea că o să rămân singură”, a povestit Alexandra Ungureanu la podcast-ul „Viața vedetelor„.

Eugenia Şerban, după ce a învins cancerul: „Aşa-zişii prieteni dispar în astfel de momente. Unii au simţit să se uite la mine cu milă” 

Mama artistei a aflat din timp de afecțiune, ceea ce a ajutat-o destul de mult: „Avea multe pastile în geanta de serviciu, de care nu știam. Mama e genul care se plânge și dacă o doare un deget. Dacă nu găsește o plantă, un aloe vera, ea e cu plantele. Are niște semne din astea băbești. Ea n-are încredere în doctori, dar se duce. S-a dus, a aflat că avea un cancer de col uterin în stadiu incipient și șansele de recuperare erau destul de mari”.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV