Emanuel Ungureanu (USR): „Certificatul Covid, în forma propusă, este un certificat AUR, antivaccinist”

Emanuel Ungureanu (USR): „Certificatul Covid, în forma propusă, este un certificat AUR, antivaccinist”

Certificatul verde Covid ar urma să fie aplicat la trei săptămâni consecutive de creștere a cazurilor de infectare și când incidența va depăși 1,5.

”Adevăratul ministru al Sănătății în timpul pandemiei a fost domnul Arafat și a rămas. Deci aceste decizii pe care le comentează domnul Rafila sunt luate tot de domnul Arafat. Domnul Rafila a fost zmeu, a fost tigru cât a fost în Opoziție și spunea că îi va lua din atribuții domnului Arafat și va fi ministru al Sănătății cu adevărat, criticându-i pe miniștrii noștri de la USR că nu au făcut acest lucru, când a devenit ministru al Sănătății de formă, a devenit un pisicuț, care doar miaună, nu ia nici un fel de decizii de sănătate publică”, a spus Emanuel Ungureanu la RFI.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Victor Ciorbea a făcut prima beţie la 4 ani: „Bunicul …EXCLUSIV Victor Ponta, adevărul despre noile restricţii impuse …

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, portretizată în presa din Italia: „Senator antivaccinare, cu masca lui Hannibal Lecter în Parlament”

Deputatul USR crede că certificatul verde va avea zero efecte, în forma propusă, şi spune că proiectul este unul care pare redactat de AUR.

”Zero. Certificatul Covid care va fi introdus la trei săptămâni după ce se vor umple din nou ATI-urile are mai multe găuri decât orice certificat din Europa, adică este un certificat AUR, antivaccinist: merge și cu test PCR, se duce și cu testarea probabil pe bază de scuipat, care este praf în ochi, se duce și pe o doză de vaccin, dacă faci și ți se dă certificatul verde și dacă treci prin boală. Practic, această formă de certificat este doar un buletin electoral de concurență cu AUR, pentru că pesediștii și-au făcut calcule cinice și electoratul lor este mai degrabă înclinat spre antivaccinare”, a adăugat Ungureanu.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă anunţă deciziile de ultimă oră ale Guvernului. Bani pentru fermieri şi pentru primari DOCUMENT

 

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV