Explozie de gaz în Italia. Trei case s-au prăbuşit şi doi oameni au murit

Explozie de gaz în Italia. Trei case s-au prăbuşit şi doi oameni au murit

Explozie de gaz în Italia. Două femei au fost scoase în viață de sub dărâmături, însă doi oameni au murit. Șapte persoane sunt în continuare date dispărute, printre care o tânără care urma să nască miercuri. Zona a fost securizată.

Explozie de gaz în ItaliaAlte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

România, singura ţară din Uniunea Europeană care se află …Începe vaccinarea împotriva COVID-19 a copiilor de cinci ani, …

Nu este clar ce a provocat explozia. La Stampa scrie că inițial s-a crezut că explozia a fost provocată de o butelie de gaz defectă, dar apoi a apărut ipoteza potrivit căreia explozia, resimțită și în localitățile învecinate, a fost cauzată de o defecțiune a conductei de gaz metan din Ravanusa, un oraș de 11.000 de locuitori situat pe dealurile din inima provinciei Agrigento, potrivit Mediafax.ro.

Citeşte şi: Un român şi-a ucis fostul iubit italian. A intrat peste el în casă şi l-a tranşat cu drujba

Cum a încercat un italian să înşele medicii

Un italian din Piemont, în vârstă de 50 de ani, care voia să obţină certificatul sanitar, a încercat să se vaccineze într-un braţ proteză de silicon, a afirmat preşedintele acestei regiuni din nord-vestul Italiei, Alberto Cirio.

„S-a prezentat cu un braţ de silicon să facă vaccinul (…) Acest caz ar friza ridicolul, dacă n-am vorbi despre o faptă de o gravitate uriaşă şi inacceptabilă faţă de sacrificiul pe care pandemia a făcut să-l plătească comunitatea noastră, ca vieţi omeneşti şi costuri sociale şi economice”, denunţă într-o postare pe Facebook Alberto Cirio.

Bărbatul i-a cerut femeii să se facă că n-a văzut nimic, însă aceasta a refuzat, povesteşte preşedintele Piemontului în postare, precizând că italianul ”va da socoteală (pentru fapta sa) în faţa justiţiei”.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV