Fane Văncică, acuzaţii grave la adresa lui Dan Bursuc: „L-ai omorât pe Nae Nicolae ca să-i iei nevasta şi averea”

Fane Văncică, acuzaţii grave la adresa lui Dan Bursuc: „L-ai omorât pe Nae Nicolae ca să-i iei nevasta şi averea”

Fane Văncică, acuzaţii grave la adresa lui Dan Bursuc. În cadrul unor live-uri, interlopul susține că Daniel Paraschiv, alias Dan Bursuc, ar fi fost implicat în moartea violentă a milionarului Nae Niculae.

Citeşte şi: Fulgy susţine că Dan Bursuc ar fi abuzat-o pe Margherita. „Avea 13-14 ani. Tatăl meu şi colaboratorii lui ajung la puşcărie”Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Văduva cântăreţului Dumitru Stroie, mort într-un accident …Alimentul toxic care grăbeşte îmbătrânirea. Consumat în …

Fane Văncică, acuzaţii grave la adresa lui Dan Bursuc

„Vreau să se înţeleagă foarte bine pe live-ul ăsta, nu vreau să se creadă greşit, că am venit cu lume, cu mai multe persoane. Într-adevăr, am venit la Dan Bursuc acasă.

Îl ştiţi pe Dan Bursuc? Aici este la el acasă. Am venit să îi aduc o floare (n.r un trandafir roşu) soţie lui, că îmi place foarte mult de doamna Gina. Eu nu trebuie să fac cum a făcut dânsul (n.r Dan Bursuc), să-l omor pe Nae Niculae, ca să pot să îi iau soţia, să bag droguri în pahare, să fac accident cu maşina, pentru că eu nu mă ocup cu droguri, nu am de unde să iau.

Dar am venit ca să îi spun că îmi place foarte mult de soţia lui, să îi aduc o floare

Domnul Dan, să nu faceţi mâine, poimâine vreo plângere pe la poliţie. Eu vreau să mă declar un fan al soţiei dumneavoastră şi aş vrea să îmi daţi voie, dacă vreţi, ştiu că mai mergeţi şi pe la swingeri din când în când. Să ştiţi că o iubesc pe domna Gina şi am venit să îi aduc un buchet de flori”, a spus Fane Văncică într-un live.

@luiza_rusen##ImTheMainCharacter ##viral ##viralvideo ##foryou ##foryourpage ##fypシ ##duet

♬ sunet original – luiza

Liderul interlop îi transmite şi un mesaj direct manelistului, în care îi aduce injurii. „Dan Bursuc, eşti un sclav, un păduchios şi un amărât, vai de capul tău. Eşti dator, vai de morţii tăi. Ai f***t toate nevestele la toţi oamenii din Bucureşti. La ăştia pe care i-ai omorât tu. L-ai înjurat pe Nae Nicolae şi pe urmă, a dat maşina peste el şi i-ai luat toată averea la om!„, este mesajul pe Fane Văncică îl transmite lui Dan Bursuc.

@luiza_rusen#ImTheMainCharacter #viral #viralvideo #foryou #foryourpage #fypシ♬ sunet original – luiza

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV