Florin Cîţu avertizează: „PNL a făcut un compromis, dar nu va deveni Partidul Social Liberal. Există un proiect al certificatului verde în Parlament, dar nu avem o lege şi timpul trece”

Florin Cîţu avertizează: „PNL a făcut un compromis, dar nu va deveni Partidul Social Liberal. Există un proiect al certificatului verde în Parlament, dar nu avem o lege şi timpul trece”

Preşedintele Senatului Florin Cîţu a negat că sunt tensiuni în coaliţia de guvernare, între liberali şi social-democraţi şi a răspuns criticilor ministrului Sănătăţii Alexandru Rafila la adresa sa.

„Există un proiect de lege, celelalte proiecte de lege nu le-am văzut, nu au fost aprobate, nu au fost discutate în coaliţie, nu au fost aprobate de Guvern, sunt doar propuneri. Când o să avem clar în coaliţie, când o să avem ceva clar în Parlament, putem să discutăm pe ele. Ceea ce spun eu este că, în acest moment, avem un proiect în Parlamentul României, dar nu avem o lege care să legifereze acest certificat verde şi timpul trece”, a afirmat Cîţu, la Palatul Parlamentului, potrivit News.ro.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Victor Ciorbea a făcut prima beţie la 4 ani: „Bunicul …EXCLUSIV Victor Ponta, adevărul despre noile restricţii impuse …

Citeşte şi: Emanuel Ungureanu (USR): „Certificatul Covid, în forma propusă, este un certificat AUR, antivaccinist”

Întrebat dacă este de acord cu testarea gratuită pentru angajaţii de la stat şi din privat, aşa cum susţine ministrul Alexandru Rafila, Cîţu a spus: „Partidul Naţional Liberal este la guvernare într-o coaliţie, a făcut un compromis să fie în această guvernare, dar nu va fi Partidul social liberal”.

În continuare, întrebat dacă, în opinia sa a dinamitat vaccinare, aşa cum a acuzat Alexandru Rafila, Cîţu a răspuns: „Sunt peste 7 milioane persoane vaccinate. Peste 100.000 de persoane se vaccinau zilnic, când a început în Parlament acel proiect de lege. Eu zic că merge bine vaccinarea”.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, îl acuză, vineri, pe Florin Cîţu că a compromis campania de vaccinare prin declaraţiile pe care le-a făcut. Reacţia vine după ce preşedintele PNL a criticat draftul legii privind certificatul verde profesional pe care l-a propus coaliţiei ministrul PSD.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, portretizată în presa din Italia: „Senator antivaccinare, cu masca lui Hannibal Lecter în Parlament”

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV