Florin Cîţu: „În Bucureşti nu este furnizată căldură în parametri normali. Încercaţi să vorbiţi cu primarul”

Florin Cîţu: „În Bucureşti nu este furnizată căldură în parametri normali. Încercaţi să vorbiţi cu primarul”

Florin Cîţu a precizat că s-a interesat la ambele camere ale Parlamentului de ce temperatura din clădire este scăzută şi a fost asigurat că problema este de la Primăria Capitalei, mai exact de la furnizarea deficitară a agentului termic.

”Stăm fresh. Am întrebat din prima zi care este situaţia, mi s-a spus că, în Parlamentul României, căldura vine de la Camera Deputaţilor, acolo este centrul de comandă. Am întrebat la Camera Deputaţilor şi mi s-a spus că, de fapt, nu este nici acolo problemă, ci este la Primăria Bucureşti. Nu este furnizată căldura în parametri normali şi de aceea suntem în această situaţie”, a declarat Florin Cîţu, preşedintele Senatului, potrivit News.ro.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Victor Ciorbea a făcut prima beţie la 4 ani: „Bunicul …EXCLUSIV Victor Ponta, adevărul despre noile restricţii impuse …

Cîţu susţine că nu este vorba doar despre problema subvenţiilor pentru căldură: ”Dacă era aşa simplu, doar din subvenţii se rezolva totul”.

”Încercaţi să vorbiţi cu experţii şi cu primarul Bucureştiului, noi toţi constatăm situaţia şi am fost pe fir să vedem de unde vine problema”, a mai declarat Cîţu, precizând că despre căldură a vorbit cu primarul general Nicuşor Dan.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Anticorupţiei: „România are nevoie de legi clare şi drepte. Ţara noastră rămâne un reper datorită progreselor în domeniul statului de drept”

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV