Fosta şefă a Inspecţiei Judiciare a murit. Ministerul Justiţiei şi CSM transmit mesaje de condoleanţe

Fosta şefă a Inspecţiei Judiciare a murit. Ministerul Justiţiei şi CSM transmit mesaje de condoleanţe

Rica Vasiliu-Cravelos a ocupat, în perioada 2012-2015 funcția de inspector-şef al Inspecției Judiciare. În 2015 nu a mai candidat pentru un nou mandat, locul ei în fruntea Inspecției Judiciare a fost luat de judecătorul Lucian Netejoru.

”Ministerul Justiţiei anunţă cu profund regret trista veste a trecerii la cele veşnice a doamnei Rica Vasiliu Cravelos, fost inspector-şef al Inspecţiei Judiciare. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a transmis,viner, Ministerul Justiţiei.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Radu Stroe, fost ministru de Interne, rămâne fără titlul …Preşedintele AEP a fost trimis în judecată! Acuzaţii grave …

La rândul lor, reprezentanţii CSM au transmis un mesaj.

”Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Rica Vasiliu Cravelos, fost inspector şef al Inspecţiei Judiciare, şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească”, a transmis CSM, potrivit News.ro.

Înainte de funcția de inspector-șef, judecătoarea Rica Vasiliu-Cravelos a fost inspector judiciar, în perioada 2008-2012. Anterior, aceasta a activat la Tribunalul Iași, instanță pe care a şi condus-o în perioada 2003-2008.

Citeşte şi: Noi detalii şocante în cazul creşelor din Ploieşti: Copiii nu vedeau carne în ciorbă, le dădeau doar paste fără brânză

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV