FOTO Laurenţiu Reghecampf a gătit saramură de peşte, la TV. Cum s-a descurcat antrenorul: „O să iasă o mare nebunie”

FOTO Laurenţiu Reghecampf a gătit saramură de peşte, la TV. Cum s-a descurcat antrenorul: „O să iasă o mare nebunie”

Laurenţiu Reghecampf a gătit saramură de peşte, la TV. Viaţa antrenorului se află pe primele pagini ale ziarelor, după anunţul divorţului şi asumarea relaţiei cu amanta lui, Corina Caciuc.

Citeşte şi: Prima reacție a lui Reghecampf după apariția unor stenograme în care ar amenința o fostă prietenă de-ale Corinei Caciuc: „Eu n-am ameninţat pe nimeni”Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: …Anamaria Prodan a pariat şi a pierdut 500.000 de euro pe victoria …

Laurenţiu Reghecampf a gătit saramură de peşte, la TV

De regulă, Reghe nu obişnuieşte să apară la emisiuni TV, însă, de acestă dată, a făcut o excepţie şi a acceptat invitaţia lui Mircea Dinescu, de a găti în emisiunea „Poezie şi delicateţuri”.

Ajutat şi îndrumat pe alocuri de prezentator, Laurenţiu Reghecampf şi-a demonstrat calităţile culinare pregătind o saramură de peşte.

„Mie mi-a plăcut de Reghe pentru că are patima gătitului, dar e bolnăvicios aproape. Eu am crezut că putem colabora, dar nimic. A venit cu sifonul.

Facem saramura de peşte, în stil oltenesc, cu influenţe din Germania. Cea mai bună saramură este asta, după părerea mea.

Reghe, fii atent, nu se aruncă nimic! Marginea asta e bună rău. O să punem, printre altele şi vin. Peştele trebuie să se lege bine de tot cu usturoiul„, a spus Mircea Dinescu.

„Eu nu mănânc usturoi crud niciodată, în mâncare îmi place. Nu am nici întâlnire. Deci o să iasă o mare nebunie„, spune Reghe, după ce s-a apucat de gătit.

„Asta e mai mult decât o saramură, e o tocăniţă de-a noastră strămoşească. Mie mi-a făcut plăcere, să vii cu prietenii. Ar fi frumos să ne serveşti tu.

Mie mi-a plăcut, că eşti înconjurat de mulţi prieteni„, spune Mircea Dinescu, după ce saramura de peşte este gata şi urmează să fie servită la invitaţi.

„Sunt foarte multe lucruri care se schimbă, merge pe repede înainte totul„, a mărturisit antrenorul Universităţii Craiova.

 

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV