Horoscop Daniela Simulescu: Zodia PEDEPSITĂ în 2022, toate îi merg pe dos, cumpănă mare pe 12 aprilie

Horoscop Daniela Simulescu: Zodia PEDEPSITĂ în 2022, toate îi merg pe dos, cumpănă mare pe 12 aprilie

Horoscop Daniela Simulescu: „Hai să vorbim despre protagoniștii anului 2021. Oare vor fi protagoniști și în 2022? Rămâne de văzut! Dacă în 2021 ați început proiecte, dacă ați făcut schimbări, dacă ați luat decizii, 2022 vă va arată dacă au fost cele bune. Și dacă au fost cele bune, veți reuși să construiți la ele. Dacă nu au fost bune sau dacă v-a fost frică să faceți ceva, Saturn o să vă frustreze. O să fie mai neplăcut pentru cei ce nu au vrut să schimbe nimic în 2021.

Rune 2022. Numerologul Mihai Voropchievici: „Nu sunt şanse să scăpăm de pandemie”

Ce s-a întâmplat în 2021, abia în 2022 veți simți. Aveți nevoia să vă asumați, să fiți foarte responsabili, maturi, să arătați că sunteți căliți în fața vieții, pentru că Saturn vă pune să vă asumați responsabilitatea pentru un loc de muncă, pentru un copil, pentru un membru al familiei, pentru un proiect.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Momente memorabile …Horoscop 13 decembrie 2021. Cine se teme de o zi de 13? Avem …

Saturn vrea să faceți lucrurile cât mai liniștit, corect, echitabil și simplu. Cu Saturn vorbim mult și despre sănătate. Saturn vă arată că: nu mai pot să pierd nopțile aiurea! Nu pot să mai mănânc orice! Uite, au început să mă strângă hainele! Problemele de sănătate se pot croniciza. Saturn vorbește despre tot ceea ce înseamnă: dinți, oase, păr, piele, dar și de alte lucruri, niște probleme de sănătate pe care le duceți de mult timp. Saturn vă ajută să vă țineți de un stil nou de viață. Pentru cei care vor să slăbească, să se îmbunătățească, e un an minunat pentru ei. Pentru cei care nu vor să aibă grijă de ei, Saturn din 2022 nu e fericit.

Horoscop special Cristina Demetrescu. Eclipsa de lună aduce probleme financiare şi vizite la medic. Anul 2022 vine cu crize majore

Tot ce începeți în 2022 e de lungă durată, indiferent că duceți mai departe ceva din 2021, ori ceea ce începeți din 2022. Saturn vă maturizează brusc, mai ales pe cei tineri, din multe puncte de vedere. Vă arată că în lumea în care trăim trebuie să fii serios, să-ți așezi lucrurile, să nu mai ai datorii.

Nu o să mai puteți intra în relațiile de până acum, nu mai puteți să tratați superficial zona asta. Și Venus, la începutul anului e retrogradă în casa 12, care are legătură cu relații ascunse, indisponibile, complicate, toxice. Până în martie trebuie să vă rezolvați planul amoros. Nu mai stați în relații în care sunteți victimă.

Horoscop Daniela Simulescu:

Horoscop Daniela Simulescu: Aveți grijă în 2022! Orice tentativă de a mai intra într-o prostioară vă este aruncată, pedepsită, scoasă în față.

În prima parte a anului trebuie să vă dați seama că sunteți serioși, responsabili și că nu mai puteți intra pe plan relațional în orice.

Jupiter va intra în casa a 2-a, în Pești, până e 11 mai și apoi de pe 28 octombrie. Vorbim de bani! Jupiter vă poate prosti puțin. Vă atrag atenția asupra zilei de 12 aprilie, nu vă băgați toți banii într-un proiect, nu vă băgați la pariuri, nu dați banii pe prostii.

Jupiter în casa 2 vă aduce venituri, vă ajută să creșteți, să vă amplificați, dar vă aduce și cheltuieli, că așa îi place lui. Grijă mare, că asta este tematica importantă pentru 2022: Banii! Ce faceți cu ei. În jurul datei de 12 aprilie să nu vă riscați absolut deloc.

Vreau să vă mai spun ceva foarte important pentru voi! Marte va retrograda în casa 5 la sfârșitul anului 2022. Marte întră în 20 august în casa 5 și va retrograda cu 3 august și va retrograda în zona senzualității, în zona iubirii sau zona copiilor, afecțiunii, pasiunilor. Deci dacă rezolvați la începutul anului problemele pasionale vechi, la finalul anului s-ar putea să vă prindă foarte pasionali.

Finalul anului e bun și pentru copii. E bun și pentru a face altceva în afară de job, familie, relație, să vă găsiți niște pasiuni.

Dacă ar fi să facem o concluzie a anului 2022 trebuie să știți așa: orice faceți în 2022 e de lungă durată. Depinde de voi dacă ceea ce începeți sau continuați e ceva serios care vă priește”, le spune Daniela Simulescu, astrolog ASTROSENS.RO, nativilor și celor cu ascendentul în Vărsător.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV