Horoscop Minerva 2022: un an plin de schimbări, în amor şi la serviciu. Karma se uită „chiorâş” la multe zodii

Horoscop Minerva 2022: un an plin de schimbări, în amor şi la serviciu. Karma se uită „chiorâş” la multe zodii

Horoscop Minerva 2022. Celebrul astrolog anunţă că anul 2022 este unul plin de surprize. Gabriela Dima, pe numele ei real, a făcut câteva previziuni pentru bărbații zodiacului. Horoscop Minerva decembrie 2021. Zodiile care vor începe sau încheia relaţii, îşi vor schimba jobul sau vor cunoaşte persoane influenteBărbații Berbec vor avea un 2022 frumos și interesant. După unele schimbări importante, vor simți stabilitate în multe domenii ale vieții. Vor experimenta un val de energie extraordinară, o creștere a abilităților intelectuale.

Horoscop realizat de Minerva pentru anul 2022: previziuni pentru bărbații zodiaculuiAlte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Momente memorabile …Horoscop 13 decembrie 2021. Cine se teme de o zi de 13? Avem …

Taurii au o perioadă fructuoasă.

În primăvară vor face posibile rezolvări inteligente ale unor probleme legate de prietenii apropiați. Bărbații Taur își vor îndeplini un mare vis. Cele mai bune luni sunt iunie, iulie și august.

Bărbații Gemeni pot avea sentimente de incertitudine cu privire la viitorul lor. Abia în primăvară lucrurile se mai nuanțează. Unele proiecte pot rămâne și în 2022 vise neîndeplinite.

Racii trebuie să devină mai activi. Lenea le dă târcoale și îi poate încurca. În primăvară, situația se va schimba. Se vor mișca mai mult, vor comunica mai mult. Trebuie să evite triunghiurile amoroase, căci sunt extrem de periculoase. Vara va fi dinamică.

Citeste si Horoscop 2022. Cele TREI zodii care îşi vor schimba relaţia cu familia. Relaţiile de cuplu trec prin cumpene în această iarnă

Leii nu vor avea dificultăți în lunile de iarnă, ba chiar vor avea responsabilități mai puține la muncă. Casa le va fi plină de prieteni. Nativii de foc care nu sunt implicați într-o relație își vor umple singurătatea lângă cineva la fel de romantic și de focoasă ca ei.

Bărbații născuți în zodia Fecioară vor fi în centrul atenției prietenilor și colegilor. Vor participa la tot mai multe petreceri. Cei singuri vor avea o întâlnire fascinantă. În primăvară vor fi asaltați de cei care vor să le ceară ajutorul și vor ajuta pe toți cei care au nevoie de ei. Ar fi bine să nu uite de propriile interese.

Bărbații Balanță vor fi într-o fază în care vor simți nevoia să-și reorienteze activitatea. Vor vrea să facă altceva decât au făcut până acum. 2022 e un an plin de schimbări.

Horoscop Minerva 2022: previziuni pentru femeile zodiacului

Scorpionii vor fi nevoiți să întrerupă relațiile cu persoanele ale căror opinii au avut un impact negativ asupra lor. A doua jumătate a anului se va dovedi fructuoasă și plină de evenimente.

Săgetătorii au foarte mult de muncă. Absența unei companii pe termen lung nu le va permite să se relaxeze și să se bucure de viață. Ar fi bine să nu acumuleze nemulțumiri. Trebuie să se scape de anumite răspunderi care le distrag atenția.

Capricornii se pot implica în aventuri neobișnuite și schimbări la scară mare. Pot apărea din cauza asta multe conflicte în familie.

Vărsătorii profită de energia lui Jupiter din Berbec. Vor găsi o cale și vor ieși dintr-o situație dificilă. Unii dintre ei pot fi promovați, alții vor schimba radical domeniul de activitate și nu vor pierde.

Peștii trebuie să fie atenți la orice întreprind în afaceri sau orice fac cu banii. Pot fi foarte epuizați. Eforturile de primăvară ale lui Venus îi vor afecta, căci toată energia lor se canalizează pe muncă. Vara nu adaugă nimic nou relațiilor lor.

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV