Horoscop rune 13-19 decembrie 2021. Mihai Voropchievici a făcut inventarul cadourilor astrale pentru zodii

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021. Mihai Voropchievici a făcut inventarul cadourilor astrale pentru zodii

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021.

Numerologul Mihai Voropchievici a consultat pietrele magice şi vine cu previziuni pentru fiecare zodie.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Horoscop de Crăciun și Revelion 2021-2022. Momente memorabile …Horoscop 13 decembrie 2021. Cine se teme de o zi de 13? Avem …

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii trebuie să-şi consolideze forţele sau cu alte cuvinte să spună tuturor ce gândesc.

Destinul zodiilor în copacul vieţii, cu Mihai Voropchievici: „Sunt 22 de puncte magice, căi ale vieţii”Horoscop rune 13-19 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurii se simt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Probabil au munci prea mult, ori alimentaţia a fost deficitară.

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante şi să fie pregătiţi.

Rune 2022. Numerologul Mihai Voropchievici: „Nu sunt şanse să scăpăm de pandemie”Horoscop rune 13-19 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul este fericit. După supărări multe are simbolul dragostei. O dragoste nouă, fierbinte. Intră în anul următor cu ceva fierbinte.

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul se învăluie într-o aură de mister. Are prea multe lucruri de rezolvat şi ca să nu dea prea multe explicaţii sunt misterioşi.

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase. 

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.e aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice. Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara va primi veşti bune, o sumă de bani importantă sau un cadou minunat.

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanţele aşteaptă mesaje.

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru ScorpionFoarte curând va afla un adevăr extraordinar de important, care îi poate marca viaţa. Îl aşteptă de multă vreme. 

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Arcul este întins, săgeata e pusă la ţintă. Săgetătorii îşi fac bagajele şi pleacă în călătorie.

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Are un mesaj dublu. Relaxaţi-vă şi nu vă mai faceţi griji pentru sănătatea celor din jur.

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Pentru Vărsători, este o săptămână mai grea. Are nevoie de forţă şi putere. Vărsătorul şi-a neglijat cumva interesul faţă de propria persoană.

Horoscop rune 13-19 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peştii vor da lovitura. Se produce un salt calitativ şi cantitativ în existenţa lor, a spus Mihai Voropchievici la antena3.ro

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV