Influenceriţă găsită moartă, după ce a fost umilită pe Internet că are operaţii estetice

Influenceriţă găsită moartă, după ce a fost umilită pe Internet că are operaţii estetice

Influenceriţă găsită moartă, după ce a fost umilită pe Internet. Tânăra din Serbia a fost acuzată de unii dintre cei care îi urmăreau postările că are operaţii estetice, lucru pe care l-a negat de fiecare dată.

Citeşte şi: O influenceriţă de 22 de ani a murit în accident: „Viaţa e scurtă, să fim nebuni – eu, tu, Dumnezeu şi drumul!”Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: …Anamaria Prodan a pariat şi a pierdut 500.000 de euro pe victoria …

Influenceriţă găsită moartă, după ce a fost umilită pe Internet

Kika, aşa cum era ea cunoscută în mediul online, a îndurat ani de zile acuzaţiile de la fani, bullyingul online şi mesajele de la trolli. În urmă cu câteva zile, a fost găsită fără viaţă în apartamentul ei din Belgrad.

Potrivit anchetatorilor, nu au fost găsite urme de violenţă pe trupul tinerei şi nici semne care să susţină ipoteza unei crime sau a unui accident, scrie Daily Mail.

Moartea tei a fost anunţată de mama sa, printr-un mesaj scurt pe Instagram: „Este un moment foarte greu pentru noi toţi şi tot ce putem face este să îi păstrăm amintirea vie. Te iubim Kika şi ne lipseşti mai mult decât orice„.

Într-un clip video recent, Kika a spus, printre altele, că simte că nimic din ceea ce face nu este suficient de bun pentru oameni. De asemenea, a mai explicat, în acelaşi video, că a fost şi este în continuare victima bullyingulu.

Kika va fi înmormântată marţi, 14 decembrie 2021, în cel mai mare cimitir din Belgrad.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV