Jandarmii au dat amenzi de 2.500 lei susţinătorilor soţului Dianei Şoşoacă pentru că nu purtau măşti de protecţie

Jandarmii au dat amenzi de 2.500 lei susţinătorilor soţului Dianei Şoşoacă pentru că nu purtau măşti de protecţie

Jandarmii sosiţi, luni, la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, unde a fost audiat Dumitru Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei Diana Şoşoacă, au aplicat cinci amenzi, în valoare totală de 2.500 de lei, pentru nepurtarea măştii de protecţie susţinătorilor bărbatului, acuzat că a lovit un poliţist.

Soţul Dianei Şoşoacă, pus sub control judiciar. Scandal violent între susţinătorii senatoarei şi jurnalişti în faţa Parchetului VIDEO

„În data de 13 decembrie, mai multe persoane s-au adunat în faţa sediului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a-şi exprima susţinerea faţă de un bărbat care lua parte la procedurile judiciare. Jandarmii (…) au constatat încălcări ale Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, motiv pentru care au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 de lei”, informează Jandarmeria Capitalei, conform Agerpres.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Harta puterii în teritoriu: Cum şi-au împărţit prefecţii …Premierul Nicolae Ciucă a dispus Corpului de Control să verifice …

Potrivit sursei citate, în timpul ieşirii acestuia din sediul instituţiei, o persoană a fost lovită de camera de filmat a unei echipe de televiziune. Verificările au fost preluate de Poliţia Capitalei.

Dumitru Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei Diana Şoşoacă, este urmărit penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub control judiciar, pentru ultraj, el fiind acuzat că a lovit un poliţist.

Senatoarea Diana Şoşoacă a sunat la 112, vineri, în timpul unui interviu pe care îl acorda unei echipe străine de televiziune, în urma unui conflict apărut pe fondul întrebărilor adresate.

Scandal uriaş în casa Dianei Şoşoacă. Senatoarea e acuzată de lipsire de libertate. Soţul ei, audiat după ce ar fi lovit un poliţist

Potrivit procurorilor, poliţiştii Secţiei 4 s-au deplasat la faţa locului, însă soţul senatoarei l-a agresat pe unul dintre agenţi.

„La data de 10.12.2021, în jurul orei 16, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de poliţie, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliţie, cauzându-i suferinţe fizice”, transmite Parchetul într-un comunicat de presă.

Luni, Dumitru Şoşoacă a fost chemat la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a fost anunţat că a fost pus sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, fiind urmărit penal pentru ultraj.

Diana Şoşoacă a fost şi ea, luni, în faţa Parchetului, împreună cu mai mulţi susţinători, aceştia din urmă având altercaţii cu jurnaliştii.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV