Lars Hoegh, legendarul fotbalist din Danemarca, a murit la vârsta de 62 de ani

Lars Hoegh, legendarul fotbalist din Danemarca, a murit la vârsta de 62 de ani

Lars Hoegh, legendarul fotbalist din Danemarca, a murit la vârsta de 62 de ani. Acesta a avut o carieră de invidiat la OB, dar era apreciat și pentru caracterul său special și pentru relația pe care o avea cu ceilalți membrii din echipa națională.

Lars Hoegh, legendarul fotbalist din Danemarca, a murit la vârsta de 62 de aniAlte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Rugbistul Harry Potter, legitimat la Leicester, a căzut într-o …FORMULA 1: Verstappen este noul campion mondial, titlul s-a decis …

Lars Hoegh

a fost fidel echipei sale din oraşul natal, timp de 23 de ani (1977-2000) şi a disputat 871 de partide, un record absolut al echipei, cu care a cucerit trei titluri de campion naţional (1977, 1982, 1989). S-a făcut remarcat pentru meciul său legendar, cunoscut și ca „miracolul de la Madrid”, când echipa a întors scorul de 2-3 în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei UEFA, în 1994, şi a câştigat cu 2-0 pe „Santiago Bernabeu” graţie prestaţiei sale!

Fostul rugbist Petre Florescu, campion naţional şi câştigător al Cupei Europei, a murit

Lars Hoegh, care a câştigat de cinci ori titlul de cel mai bun portar al Danemarcei, deținea propria şcoală de portari, numită Lars Hoegh Coaching ApS. Aici a antrenat nenumărați portari din Superliga daneză. Ultima oară a lucrat ca antrenopr de portari la Brondby şi la echipa naţională a Danemarcei.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV