Laurențiu Reghecampf aruncă bomba despre divorţ! Ce spune despre relația cu copiii și cum se împarte averea moştenită de Anamaria de la Ionela Prodan

Laurențiu Reghecampf aruncă bomba despre divorţ! Ce spune despre relația cu copiii și cum se împarte averea moştenită de Anamaria de la Ionela Prodan

Laurențiu Reghecampf aruncă bomba despre divorţ! Anamaria Prodan a avut o reacție vehementă la adresa fostului partener de viață după ce a văzut primul pictorial de cuplu cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Acum, a ven it rândul antrenorului să vorbească!

Laurențiu Reghecampf aruncă bomba despre divorţ!Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme de sănătate după …Emi de la Noaptea Târziu, copleșit de durere. Bunica lui s-a …

Anamaria Prodan l-a acuzat pe soţul ei de faptul că-și neglijează fiul cel mic, pe Bebeto, 13 ani, şi că „toţi banii pe care familia Prodan Reghecampf i-a făcut au fost trimişi din contul familiei, în contul amantei”. Laurențiu Reghecampf a şinut să lămurească totul prin intermediul unui comunicat oficial postat pe Instagram.

Anamaria Prodan îi face praf pe Reghe şi amanta după şedinţa foto: „Reghe limbă de aur face promisiuni şi declaraţii”

„Având în vedere evenimentele recente și faptul că aspecte din viața mea privată au fost mediatizate sistematic, doresc să clarific următoarele chestiuni:

Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect. Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat. Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată.

Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.

Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune și publicațiile online cu privire la obligația de a-mi fi respectată viața privată. Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată.

Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal„, a scris Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a plâns în direct după ce a văzut pozele cu Reghe și amanta gravidă: Mi-am luat doar batjocură. Am ajuns de râsul unei țări întregi!

Astfel, antrenorul a declarat că divorțul de Anamaria Prodan nu va pune punct și relației sale cu Bebeto şi că nu intenționează să revendice vreun leu din moștenirea primită de Anamaria Prodan de la mama sa, regretata cântăreața Ionela Prodan.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV