Laurenţiu Reghecampf, despre divorţul de Anamaria Prodan: „Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public”

Laurenţiu Reghecampf, despre divorţul de Anamaria Prodan: „Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public”

Laurenţiu Reghecampf, despre divorţul de Anamaria Prodan. Antrenorul Universității Craiova a ținut să răspundă public în fața acuzațiilor venite dinspre Anamaria Prodan şi solicită opiniei publice să-i fie respectată viața privată.

Citeşte şi: FOTO Laurenţiu Reghecampf a gătit saramură de peşte, la TV. Cum s-a descurcat antrenorul: „O să iasă o mare nebunie”Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Leguma care te apără de cancer. Este ieftină şi are o mulţime …Reacţia Oanei Roman, după ce a fost jignită: „Ești …

Laurenţiu Reghecampf, despre divorţul de Anamaria Prodan

„În atenția opiniei publice

Având în vedere evenimentele recente și faptul că aspecte din viața mea privată au fost mediatizate sistematic, doresc să clarific următoarele chestiuni:

Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect. Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește.

Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat.

Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată. Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens.

Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.

Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune și publicațiile online cu privire la obligația de a-mi fi respectată viața privată. Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată.

Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal. Mulțumesc tuturor pentru respect și înțelegere!”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV