Mara Bănică, confesiuni despre bărbatul misterios care va deveni tatăl celui de-al doilea copil: „Nu-mi lipsește absolut nimic, e ca-n filme”

Mara Bănică, confesiuni despre bărbatul misterios care va deveni tatăl celui de-al doilea copil: „Nu-mi lipsește absolut nimic, e ca-n filme”

Mara Bănică, 45 de ani, este în culmea fericirii căci anul acesta a fost unul foarte prielnic pentru vedetă. Aceasta a făcut cununia religioasă cu un bărbat misterios a cărui identitate o păstrează secretă și este însărcinată cu al doilea copil.

Mara Bănică a fost extrem de disretă în ceea e privește relația cu soțul ei, amândoi au convenit că nu se vor afișa împreună. De asemenea bărbatul este plecat în mare parte din țară, iar cei doi se întâlnesc la două sau trei săptămâni.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Neti Sandu, dezvăluiri în premieră despre trecutul său amoros. …Alimentul banal care funcționează ca un adevărat antibiotic …

Vedeta a declarat că amândoi sunt entuziasmați că vor avea o fiică și a dezvăluit că soțul ei îi este alături atunci când merge la ecograf.

„Relația cu soțul meu este minunată. De când ne-am cunoscut, am devenit o familie din prima zi.

El e foarte încântat de faptul că o să devină tată. Vedem fetița la ecograf și e foarte fericit, zici că a făcut-o el cu el, este copie unu la unu, dar fetele seamănă cu tații. Nu ne-am supărat niciodată, suntem absolut la fel și în majoritatea timpului râdem. Ne înțelegem extraordinar de bine, lucrurile au mers ca unse, ca în filme și mă ajută foarte mult. În primul rând e ajutorul acesta moral și în al doilea rând, el e un sprijin real pentru mine, nu-mi lipsește absolut nimic din punct de vedere financiar, chiar  dacă el în perioada asta nu e în țară”, a declarat Mara Bănică, potrivit wowbiz.ro.

Mara Bănică, momente dificile cu două luni înainte să nască. „Nu mă așteptam să pățesc asta!”

Mara Bănică urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil, în mai puțin de două luni. Între timp, starea ei, atât fizică, cât și psihică din timpul sarcinii, nu este una tocmai perfectă!

O fostă vedetă de la Antena 1 a rămas fără soț în ultimele două luni de sarcină: „Mă omoară psihic, am depresie. Mi-e frică să ies din casă, nu vreau să mă îmbolnăvesc”

Vedeta TV a mărtusit că este foarte stresată și că nu este în cea mai bună perioadă, din punct de vedere emoțional. Mai mult, refuză să mai iasă din casă, din cauza pandemiei. Pe scurt, Mara Bănică trece prin ceea ce se numește, în termeni psihologici, depresie prenatală.

„Plâng trei-patru ore pe zi. Eu nu am voie să iau pastile deloc. Așa am ajuns la psiholog, fac terapie on-line! Eu eram psihic ca un tanc! Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie. Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic. Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu. Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane! Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frica să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și Covid anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!’, a declarat Mara Bănică, pentru Click!.

Mara Bănică a optat pentru cezariană, deoarce îi este frică să nu existe probleme, în timpul sarcinii, din cauza vârstei și a accidentului prin care a trecut acum câteva luni:

„Voi naște prin cezariană, că am indicație, în primul rând e vârsta, în al doilea rând, eu am avut o fractură de șold, sunt destul de avariată. Am avut accidentul acela de mașină și pe burtă am șapte operații și nu aș risca. Mie mi se pare nașterea naturală o loterie, că nu știi dacă travaliul durează 40 de minute sau 16 ore și nu aș face asta”.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV