Marina Almășan renunţă la rolul de prezentator. Motivul pentru care vedeta TVR a luat decizia radicală!

Marina Almășan renunţă la rolul de prezentator. Motivul pentru care vedeta TVR a luat decizia radicală!

Marina Almășan renunţă la rolul de prezentator. Vedeta filmează pentru sărbători și își lansează un și CD de muzică pentru copii ale cărui versuri îi aparțin. Materialul va fi lansat chiar în cadrul unei ediții speciale de Crăciun care va fi prezentată de Costin Teodorescu, alias magicianul Teo, colaboratorul Marinei Almășan.

Marina Almășan renunţă la rolul de prezentator. Motivul pentru care vedeta TVR a luat decizia radicalăAlte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Gabriela Cristea a mărturisit care este boala secretă care …Anda Adam, retragere dramatică de la „Bravo, ai stil!”. …

La realizarea CD-ului au contribuit Paul Surugiu, alias Fuego, dar și actorul Eugen Cristea. Vedeta se bucură că îl are alături pe asistentul de la „Femei de 10, Bărbați de 10”, cunoscut pentru trucurile spectaculoase de magie. Din acest motiv l-a şi ales pe Costin Teodorescu să fie gazdă în ediția specială pregătită de Marina Almășan.

Marina Almăşan dă de pământ cu Leonard Miron, după acuzaţiile aduse: Frustrat mic ce eşti! Lucrai ca stewardesă şi luai bani de la TVR!

„CD-ul a ieșit pe piață de Moș Nicolae. Este proiectul meu, eu fiind producătorul. Sunt și semnatara versurilor. Muzica ii aparține compozitorului Dani Constantin, interpreții sunt copiii din corul Sunetul Muzicii, coordonati de Cristina Manoliu. Melodiile sunt inspirate din tematica proprie vârstei de 5-12 ani, copiii cântă minunat, la două din melodii au avut parte de colaborarea cu doi mari artiști: Paul Surugiu – Fuego și actorul Eugen Cristea. Lansarea CD-ului va avea loc în cadrul unui program special de Crăciun pentru copii, pe care-l pregătesc, pe TVR1, în calitate de producător, în seara de Ajun. CD-ul l-am încredințat spre prezentare actorului Costin Teodorescu, asistentul meu de la Femei de 10, Bărbați de 10, cunoscut în lumea copiilor grație show-urilor sale de magie. Da! Am ca asistent… un magician, pe magicianul Teo! El va fi gazda show-ului pentru copii Moș Crăciun…de împrumut, în care copiii de la Sunetul Muzicii vor cânta, în premieră, piese de pe noul CD!”, a declarat Marina Almăşan pentru Impact.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV