Momente dramatice pentru fostul antrenor al Simonei Halep. Are nevoie de 30.000 de euro pentru o operație complicată

Momente dramatice pentru fostul antrenor al Simonei Halep. Are nevoie de 30.000 de euro pentru o operație complicată

Momente dramatice pentru fostul antrenor al Simonei Halep. Liviu Ursuleanu, fost candidat la alegerile FRT din 2019, a fost antrenor al echipei de Fed Cup a României, pe care a pregătit-o între 1992 și 1993. De asemenea, a fost antrenor la lotul național în 2004.

Momente dramatice pentru fostul antrenor al Simonei Halep. Are nevoie de 30.000 de euro pentru o operație complicatăAlte Articole

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: …

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână …Rugbistul Harry Potter, legitimat la Leicester, a căzut într-o …

Liviu Ursuleanu a pregătit loturile de juniori ale României la Balcaniada din 2004. În lot se aflau, printre altele, Simona Halep, Irina Begu și Alexandra Cadanțu, scrie GSP.

Manolo Santana a murit. Simona Halep: „Am pierdut o legendă”

„Colegul nostru, antrenorul de tenis Liviu Ursuleanu, se luptă de o bună perioadă de vreme cu o boală nemiloasă și are nevoie de ajutorul tuturor pentru o intervenție chirurgicală complicată și costisitoare.  Este vorba despre o rezectie tumorală osoasă malignă, hemipelvectomie internă (tip 1-2-3) + plasare de grefă sau reconstrucție cu aloproteză / endoproteză, ce va fi efectuată la Memorial Bahcelievler Hospital, în Turcia. Suma necesară pentru această intervenție este de 30.000 de euro, iar toți cei care doresc să îl ajute pot folosi pentru donații următorul cont deschis la ING Bank România: RO36INGB0000999905756243. SWIFT: INGBROUBU”, a anunţat Federația Română de Tenis.

Liviu Ursuleanu a fost vicepreședinte al Federației Române de Tenis între 2009 și 2013.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV