Monica Bîrlădeanu se confesează: „Nu știu ce înseamnă dragostea adevărată”

Monica Bîrlădeanu se confesează: „Nu știu ce înseamnă dragostea adevărată”

Monica Bîrlădeanu se confesează. Actrița din „Vlad” a îndurat multe în copilărie și în adolescență.

„La Iași aveam un apartament de trei camere, am crescut într-o familie de 5, 3 copii și doi părinți, eu fiind cea mijlocie și evident că am fost a doua mămică a lui Petru (n.r. fratele ei mai mic cu 7 ani). Petru e unul dintre cei mai mișto oameni pe care i-am cunoscut, indiferent că e frati-miu sau nu. Am și fost geloasă pe el. Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: …Anamaria Prodan a pariat şi a pierdut 500.000 de euro pe victoria …

În momentul în care s-a născut, eu eram cumva mascota familiei. Noi avem o familie tare numeroasă, a făcut maică-mea un recensământ și cred că suntem vreo 94-96 de oameni. Avem mulți preoți în familie. Așa, eu eram cea mai mică din familie și, dintr-o dată, toată lumea trecea prin fața mea și se ducea la pruncul Petru„, își amintește Monica Bârlădeanu.

Întrebată de Damian Drăghici dacă a avut o copilărie fericită, dacă are traume din perioada aceea, Monica a expus un exercițiu de sinceritate: „O combinație. Cele mai faine amintiri sunt de la țară, cu gașcă, cu verișori, cu dormit în fân. Știam tot ce înseamnă munca de grădină”.

Citeşte şi: Cum îşi detensionează Monica Bîrlădeanu partenerii de scenă cu care trebuie să joace scene deocheate

Monica Bîrlădeanu se confesează

Legat de relația ei, actrița nu a avut expresii prea euforice: „Mi-era frică. Noi suntem o generație de copii crescuți cu bătaie. Asta era forma de disciplină cu care au crescut și ei.

N-aș putea spune, la modul la care înțeleg acum termenul ăsta de relație, n-aș putea spune că atunci știam că am o relație cu părinții mei. Erau mama, tata, respectul cuvenit și ai grijă să nu faci prostii, că ți-o furi„.

„Ce nu ai putea să ierți unui bărbat?„, a întrebat-o Damian Drăghici.

„Eu sunt capabilă să iert absolut orice, dar asta nu înseamnă că putem rămâne împreună. Dacă e vorba de o trădare, eu te iert, că toți greșim, dar acest lucru devine incompatibil cu natura cuplului în care eu vreau să fiu„, a fost răspunsul actriţei.

„Crezi în dragostea adevărată?„, a fost o altă întrebare, la care Monica Bîrlădeanu a răspuns: „Cred în relații profunde și adevărate. Eu nu știu ce înseamnă dragostea adevărată, dar știu că am văzut multă dragoste falsă.

Cred că am început să mă uit și la iubirea asta contemporană, care e un fel de troc. Dau afecțiune, ca să primesc afecțiune. E o tranzacție. Mi-am dat seama că partenerul tău trebuie să fie cineva care înțelege iubirea în același fel cu tine„.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV