Motivul pentru care Gigi Becali vrea să o distrugă pe Anamaria Prodan. Blestemul oribil primit de la impresară în miez de noapte!

Motivul pentru care Gigi Becali vrea să o distrugă pe Anamaria Prodan. Blestemul oribil primit de la impresară în miez de noapte!

Motivul pentru care Gigi Becali vrea să o distrugă pe Anamaria Prodan. Cei doi au avut, ani de zile, o relaţie extraordinară, care s-a năruit după ce Dennis Man a semnat un contract de management cu firma lui Ioan Becali. Fotbalistul a fost apoi transferat la Parma, pentru 13 milioane de euro, iar Anamaria Prodan a pierdut un comision de aproape 2 milioane de euro!

Motivul pentru care Gigi Becali vrea să o distrugă pe Anamaria Prodan. Blestemul oribil primit de la impresară în miez de noapte!Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Aceasta e cea mai buna metodă de a slăbi. Mihaele Bilic a dezvăluit …Chef Florin Dumitrescu a lucrat pentru prima dată într-un restaurant …

Pe lângă procesele deschise de Anamaria Prodan împotriva lui Dennis Man, aceasta a pornit și un război cu Gigi Becali. „Este jenant că acești credincioși care se bat cu pumnul în piept că mă distrug, că mă bagă cu ajutorul lui Reghe, care e prost, în pușcărie, care râd de Reghe peste tot. Au ajuns să `facă frumos` pe lângă el doar ca să-i omoare și ultimul gram de demnitate. Ceea ce nu au înțeles ei este gândul că din dorința de a mă dărâma pe mine au făcut o victimă colaterală: Reghe. Vorbeam azi cu el, mă gândeam și îi mulțumeam lui Dumnezeu că m-a făcut atât de puternică încât nimeni să nu mă dărâme. L-au dărâmat și călcat pe cap pe soțul meu făcându-l de râs fără drept de apel (…) Și am să mă rog pentru Gigi Becali să-l ierte Dumnezeu pentru fățărnicie. E drăguț, căci Rotaru și Gigi Becali sunt prieteni mai nou și Gigi îi sună antrenorul. (…) Gigi vorbește și în oraș că mă va distruge. Aștept cu interes. Ies pe interval căci este bun la nivel declarativ, dar când ajunge cuțitul la os se liniștește”, a declarat, recent, Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf aruncă bomba despre divorţ! Ce spune despre relația cu copiii și cum se împarte averea moştenită de Anamaria de la Ionela Prodan

Scandalul a pornit la începutul acestui an, în momentul în care Anamaria Prodan, furioasă că Dennis Man a plecat la Parma după ce a semnat un contract de impresariere cu Ioan Becali, l-a acuzat pe patronul de la FCSB că ar fi „lucrat-o”. Mia mult, i-ar fi trimis un mesaj cumplit lui Gigi Becali, în miez de noapte! „Să te mănânce cancerul de viu Gigi, pe tine și pe toți ai tăi!”, i-ar fi scris Anamaria Prodan lui Gigi Becali, confrom Fanatik.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV