Motivul pentru care Reghe blochează transferurile la Universitatea Craiova. Anamaria Podan l-a dat de gol

Motivul pentru care Reghe blochează transferurile la Universitatea Craiova. Anamaria Podan l-a dat de gol

Motivul pentru care Reghe blochează transferurile la Universitatea Craiova. După ce l-a acuzat pe Reghecampf că a fost infidel și că nu vrea să-și mai vadă fiul, impresara a publicat o conversație, pe contul său de Instagram, care îi are ca protagoniști pe Cristian Hossu și antrenorul Universității Craiova.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îi face praf pe Reghe şi amanta după şedinţa foto: „Reghe limbă de aur face promisiuni şi declaraţii”Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: …Anamaria Prodan a pariat şi a pierdut 500.000 de euro pe victoria …

Motivul pentru care Reghe blochează transferurile la Universitatea Craiova

În mesaje, Reghecampf îi cere explicații managerului pentru o știre publicată de Liviu Alexa, redactor la publicația Ziar de Cluj.

„Oare poate cineva să explice decăderea? Antrenorul Craiovei, Laurenţiu Reghecampf, blochează jucătorii pentru faptul că îşi dorește ca cineva să-i spună ceva rău despre mine . Este vorba despre jurnalistul Liviu Alexa. Unde celebrul Reghe are impresia că eu, soţia, am ajuns la el şi l-am rugat să scoată filmele amantei Caciuc pe piaţă.

P.S.: Reghe, tati, nu suntem interesaţi de viaţa ta sau a amantei. Aţi vrut amândoi să fiţi vedete, ce să faci? Suporţi realitatea. 

Managerul Hossu, pe care îl respect, va aduce la Clinceni acest jucător foarte bun şi tânăr. Eu nu fac cercetări dacă Liviu Alexa dă știri de Caciuc”, a scris Anamaria Prodan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan a devenit patron de club

Agentul de jucători a devenit finanțator al clubului Academica Clinceni. Asocierea ar fi posibilă datorită relației de prietenie dintre Anamaria Prodan și primarul din Clinceni, Adrian Budeanu.

Impresara a mai fost implicată în trecut la două echipe din Liga 1, U Cluj și AFC Hermannstadt. Din conducerea clubului sibian, s-a retras după mai multe neînțelegeri cu ceilalți acționari.

Alături de Anamaria Prodan, la Academica Clinceni mai este implicat, din punct de vedere financiar, și Ștefan Dobrescu, un om de afaceri din Craiova.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV