Noi restricții după sărbători. Raed Arafat: „E foarte probabil să vedem o creștere a infectărilor”

Noi restricții după sărbători. Raed Arafat: „E foarte probabil să vedem o creștere a infectărilor”

Noi restricții după sărbători. Raed Arafat: „E foarte probabil să vedem o creștere a infectărilor”

„E foarte probabil să vedem o oarecare creştere, e posibil acest lucru (după sărbătorile de iarnă – n.r.). (…) Clar că e posibil să avem o creştere. Acum cum va fi această creştere, ce va impune această creştere… dacă vedem că această creştere impune nişte măsuri suplimentare, o să se discute la nivelul CNSU-ului, cu Ministerul Sănătăţii, cu INSP-ul pentru aceste măsuri. Dacă vedem că situaţia rămâne sub control şi creşterea e una lentă, acceptabilă, atunci poate că abordarea e alta.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Noi detalii despre varianta Omicron a coronavirusului. Doza booster …Reţeaua de Solidaritate: „Noi avem senzaţia că în România …

Dar aici, trebuie să vedem ce vor spune epidemiologii, ce va spune Ministerul Sănătăţii, după ce analizează situaţia şi vede rata de creştere, viteza de creştere, rata de infectare, sunt mai mulţi indici la care se uită epidemiologii”, a afirmat Raed Arafat, joi seară, la Digi 24.

Şeful Pfizer anunţă: Vaccinarea cu a patra doză va fi necesară ma devreme decât ne aşteptam

Întrebat dacă exclude posibilitatea ca într-o situaţie gravă din punct de vedete epidemiologic elevii să rămână din nou acasă, medicul a răspuns: „Noi nu putem exclude nimic la acest moment”.

Raed Arafat spune că înţelege de ce nu se doreşte ca elevii să revină la şcoala online. „Noi nu putem să spunem aici că sută la sută o chestie este exclusă, e foarte greu să vii să spui în astfel de situaţii că garantat e exclus ceva”.

Recomandarea lui Raed Arafat care schimbă radical cum interacţionăm în era COVID: „Dau mâna cu cineva, iau dezinfectantul”

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV