Oana şi Viorel Lis se pregătesc pentru sărbători: „Am deja moşul, ce îmi mai trebuie?!”

Oana şi Viorel Lis se pregătesc pentru sărbători: „Am deja moşul, ce îmi mai trebuie?!”

Oana şi Viorel Lis se pregătesc pentru sărbători. Vedeta a menționat că sărbătorile în acest an le vor petrece acasă. Fostul primar al Capitalei și-ar fi dorit să petreacă Crăciunul la munte, însă cazarea este prea scumpă.

Citeşte şi: Oana Lis, despre starea lui Viorel, după Covid: „Unele persoane întreabă dacă a murit”Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

VIDEO Anamaria Prodan o imită pe amanta lui Reghe. Clipul a …Gheorghe Dincă, alertă în închisoare. Ce s-a întâmplat …

Oana şi Viorel Lis se pregătesc pentru sărbători

Întrebată ce își dorește de Crăciun, Oana Lis a precizat că este foarte important ca toți cei dragi să fie sănătoși. Apoi a spus în spirit de glumă că ea îl are pe Moș Crăciun acasă.

„Am văzut acum că autoritățile ne lasă să stăm de Crăciun și Revelion mai mult, e bine, dar e prea din scurt, doar să ies eu cu Viorel, după 20 de ani la restaurant la romantic, nu e cine știe ce.

O să ies undeva, dar nu am aranjat undeva, la munte e prea scump pentru noi, Viorel și-ar fi dorit, dar e foarte scump, în jur de 800 de euro de persoană, o să facem în București, noi ne bucurăm și cu puțin și orice ar fi.

După ce am trecut de COVID, fiecare zi e o bucurie și e Revelion în fiecare zi. Nu-mi doresc nimic, am deja moșul, ce mai îmi trebuie?!

Nu-mi doresc nimic, decât să mă bucur de fiecare zi, chestii foarte, foarte simple, după ce am trecut de boala asta mi-am dat seama că chestiile foarte simple sunt importante, o să mă văd cu niște prietene, o să fac cu niște prietene Secret Santa și o să luăm niște cadouri, ceva foarte simplu”, a mai spus Oana Lis la Antena Stars.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV